Kunci Gitar Happy Asmara - Terlanjur Sayang

Transpose:
Reff :
 Am
 terlanjur tak sayang
 F
 ternyata milik orang
 Dm            G
 wes saling mencintai
 G                 Am
 tapi ra iso tak nduweni..

Intro : Am F Dm E
        Am F Dm E

Reff :
 Am
 terlanjur tak sayang
 F
 ternyata milik orang
 Dm            G
 wes saling mencintai
 G                 Am   E
 tapi ra iso tak nduweni..

 Am
 yo wes opo jare
 F
 manut karo critane
 Dm      
 mung iso ndelik
          G
 nglakoni tresno
 G                   E       Am
  dan slalu mbatin I Love You..

Int. Am  

  Am            
kadang aku wedi kadang saya wani
G
nglakoni tresno meneng-menengan iki
  Am
kadang aku wedi kadang saya wani
G
nglakoni tresno meneng-menengan iki
F                     E
arep tak tinggal aku ora tego
F                          E
pingin tak tinggal tapi ra mentolo..

    F            G
iki piye.. ceritane
           E        Am
kadung wes podo senenge
    F            G
iki piye.. ceritane
       E            Am
yo wes tak lakoni wae..

Musik : Am  Am
        Am  Am
        Am  Am

Reff :
 Am
 yo wes opo jare
 F
 manut karo critane
 Dm      
 mung iso ndelik
          G
 nglakoni tresno
 G                   E       Am
  dan slalu mbatin I Love You..

  Am            
kadang aku wedi kadang saya wani
G
nglakoni tresno meneng-menengan iki
  Am
kadang aku wedi kadang saya wani
G
nglakoni tresno meneng-menengan iki
F                     E
arep tak tinggal aku ora tego
F                          E
pingin tak tinggal tapi ra mentolo..

  Am            
kadang aku wedi kadang saya wani
G
nglakoni tresno meneng-menengan iki
  Am
kadang aku wedi kadang saya wani
G
nglakoni tresno meneng-menengan iki
F                     E
arep tak tinggal aku ora tego
F                          E
pingin tak tinggal tapi ra mentolo..

    F            G
iki piye.. ceritane
           E        Am
kadung wes podo senenge
    F            G
iki piye.. ceritane
       E            Am
yo wes tak lakoni wae..

Outro : Am  Am
        Am  Am
        Am  Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Reff :
 Em
 terlanjur tak sayang
 C
 ternyata milik orang
 Am            D
 wes saling mencintai
 D                 Em
 tapi ra iso tak nduweni..

Int. Em C Am B
     Em C Am B

Reff :
 Em
 terlanjur tak sayang
 C
 ternyata milik orang
 Am            D
 wes saling mencintai
 D                 Em   B
 tapi ra iso tak nduweni..

 Em
 yo wes opo jare
 C
 manut karo critane
 Am       
 mung iso ndelik
          D
 nglakoni tresno
 D                   B       Em
  dan slalu mbatin I Love You..

Int. Em

  Em               
kadang aku wedi kadang saya wani
D
nglakoni tresno meneng-menengan iki 
  Em               
kadang aku wedi kadang saya wani
D
nglakoni tresno meneng-menengan iki 
C                     B
arep tak tinggal aku ora tego
C                          B
pingin tak tinggal tapi ra mentolo..

    C            D
iki piye.. ceritane
           B        Em
kadung wes podo senenge
    C            D
iki piye.. ceritane
       B            Em
yo wes tak lakoni wae..

Musik : Em  Em
        Em  Em
        Em  Em

Reff :
 Em
 yo wes opo jare
 C
 manut karo critane
 Am       
 mung iso ndelik
          D
 nglakoni tresno
 D                   B        
  dan slalu mbatin I Love You..

  Em               
kadang aku wedi kadang saya wani
D
nglakoni tresno meneng-menengan iki 
  Em               
kadang aku wedi kadang saya wani
D
nglakoni tresno meneng-menengan iki 
C                     B
arep tak tinggal aku ora tego
C                          B
pingin tak tinggal tapi ra mentolo..

  Em               
kadang aku wedi kadang saya wani
D
nglakoni tresno meneng-menengan iki 
  Em               
kadang aku wedi kadang saya wani
D
nglakoni tresno meneng-menengan iki 
C                     B
arep tak tinggal aku ora tego
C                          B
pingin tak tinggal tapi ra mentolo..

    C            D
iki piye.. ceritane
           B        Em
kadung wes podo senenge
    C            D
iki piye.. ceritane
       B            Em
yo wes tak lakoni wae..

Outro : Em  Em
        Em  Em
        Em  Em

Chord Happy Asmara - Terlanjur Sayang


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •