Chord Kunci Gitar Kuncung Majasem - Jodho Selawase

Transpose:

Chord Kuncung Majasem - Jodho Selawase

♫ Capo di fret 2 

Intro : G Em Am D

  G             Em
tulus neng ati aku nresnani
       Am          D
ra ono liyane sing tak kangeni
         G                   Em
nganti tekan mati sing neng ati siji
      Am                     D
tresnamu ra bakal ono sing ngganteni..

  G                Em
gedhening roso tresno neng dodo
      Am               D
ora bakal pupus nganti akhir ndunyo
        G            Em
masio dadi opo atiku ra biso
       Am
ninggalke tresnamu
             D     C-Bm-Am
senajan mung sedelo..

Reff :
           G
 tak jaluk aku ro kowe
     Em
 digaris dadi takdire
 Am
 mlaku wong loro
     D
 ojo nganti dipisahke..

       G
 tak jaluk aku ro kowe
        Em
 dadi jodho selawase
         Am
 tetep setyo masio ono
        D
 godo sepiro akehe..

Musik : G Em Am D
         ho ooo..

  G                Em
gedhening roso tresno neng dodo
      Am               D
ora bakal pupus nganti akhir ndunyo
        G            Em
masio dadi opo atiku ra biso
       Am
ninggalke tresnamu
             D
senajan mung sedelo..

Reff :
           G
 tak jaluk aku ro kowe
     Em
 digaris dadi takdire
 Am
 mlaku wong loro
     D
 ojo nganti dipisahke..

       G
 tak jaluk aku ro kowe
        Em
 dadi jodho selawase
         Am
 tetep setyo masio ono
        D
 godo sepiro akehe..

           G
 tak jaluk aku ro kowe
     Em
 digaris dadi takdire
 Am
 mlaku wong loro
     D
 ojo nganti dipisahke..

       G
 tak jaluk aku ro kowe
        Em
 dadi jodho selawase
       Am
 tetep setyo masio ono
        D
 godo sepiro akehe..

Outro : G Em Am D
         ho ooo..
        G

===ORIGINAL CHORD))

Kuncung Majasem - Jodho Selawase

Intro : A F#m Bm E

  A             F#m
tulus neng ati aku nresnani
       Bm          E
ra ono liyane sing tak kangeni
         A                   F#m
nganti tekan mati sing neng ati siji
      Bm                     E
tresnamu ra bakal ono sing ngganteni..

  A                F#m
gedhening roso tresno neng dodo
      Bm               E
ora bakal pupus nganti akhir ndunyo
        A            F#m
masio dadi opo atiku ra biso
       Bm
ninggalke tresnamu
             E     D-C#m-Bm
senajan mung sedelo..

Reff :
           A
 tak jaluk aku ro kowe
     F#m
 digaris dadi takdire
 Bm
 mlaku wong loro
     E
 ojo nganti dipisahke..

       A
 tak jaluk aku ro kowe
        F#m
 dadi jodho selawase
         Bm
 tetep setyo masio ono
        E
 godo sepiro akehe..

Musik : A F#m Bm E
         ho ooo..

  A                F#m
gedhening roso tresno neng dodo
      Bm               E
ora bakal pupus nganti akhir ndunyo
        A            F#m
masio dadi opo atiku ra biso
       Bm
ninggalke tresnamu
             E
senajan mung sedelo..

Reff :
           A
 tak jaluk aku ro kowe
     F#m
 digaris dadi takdire
 Bm
 mlaku wong loro
     E
 ojo nganti dipisahke..

       A
 tak jaluk aku ro kowe
        F#m
 dadi jodho selawase
         Bm
 tetep setyo masio ono
        E
 godo sepiro akehe..

           A
 tak jaluk aku ro kowe
     F#m
 digaris dadi takdire
 Bm
 mlaku wong loro
     E
 ojo nganti dipisahke..

       A
 tak jaluk aku ro kowe
        F#m
 dadi jodho selawase
       Bm
 tetep setyo masio ono
        E
 godo sepiro akehe..

Outro : A F#m Bm E
         ho ooo..
        A
Lihat semua :
  • Chord Kuncung Majasem




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status