Chord Kunci Gitar Kuncung Majasem - Cukup Siji

Transpose:

Chord Kuncung Majasem - Cukup Siji

☕ Capo fret 2

Intro : G A D A..

  D
cukup siji
                G
sing dadi gondelane..ati..
        Em
ora ono liyo
              A
singo tak ujo-ujo
              D       A
ning sak njerone dodo..

  D
cukup siji
                  G
sing tak gadang rino lan wengi
             Em
senajan loro lopo
          A
aku tetep setio ngancani
         D
nganti akhir dunyo..

Reff :
              G
 sepiro akehe beling ning ndalan
                      D
 aku ikhlas nrimo tak anggep pacoban
             A
 bungah opo susah
                       D
 panyuwunku ojo nganti pisah..

     D7              G
 gedene tresno sing ning njero dodo
                 D
 saklawase ning ati tetep tak jogo
           A
 ora bakal luntur tresno sing tak tandur
          D
 jroning sukmoku..

Musik : D G..
        Em A D A

  D
cukup siji
                  G
sing tak gadang rino lan wengi
             Em
senajan loro lopo
          A
aku tetep setio ngancani
         D
nganti akhir dunyo..

Reff :
     D7      G
 sepiro akehe beling ning ndalan
                  D
 aku ikhlas nrimo tak anggep pacoban
            A
 bungah opo susah
                    D
 panyuwunku ojo nganti pisah..

     D7              G
 gedene tresno sing ning njero dodo
                 D
 saklawase ning ati tetep tak jogo
           A
 ora bakal luntur tresno sing tak tandur
          D
 jroning sukmoku..
           A
 ora bakal luntur tresno sing tak tandur
          D
 jroning sukmoku..

Catatan :
Original chord dari "A".
Gunakan fitur transpose tanda panah di atas,
Atau pakai yang di bawah ini.
Berikut jika kita pakai capo di fret 4.

Kuncung Majasem - Cukup Siji

Intro : F G C G  

  C
cukup siji
                F
sing dadi gondelane..ati..
        Dm
ora ono liyo 
              G
singo tak ujo-ujo
              C       G
ning sak njerone dodo..

  C
cukup siji
                  F
sing tak gadang rino lan wengi
             Dm
senajan loro lopo
          G
aku tetep setio ngancani
         C
nganti akhir dunyo..

Reff :
              F
 sepiro akehe beling ning ndalan
                      C
 aku ikhlas nrimo tak anggep pacoban
             G
 bungah opo susah
                       C
 panyuwunku ojo nganti pisah..

     C7              F
 gedene tresno sing ning njero dodo
                 C
 saklawase ning ati tetep tak jogo
           G
 ora bakal luntur tresno sing tak tandur
          C
 jroning sukmoku..

Musik : C F..
        Dm G C G

  C
cukup siji
                  F
sing tak gadang rino lan wengi
             Dm
senajan loro lopo
          G
aku tetep setio ngancani
         C
nganti akhir dunyo..

Reff :
     C7      F
 sepiro akehe beling ning ndalan
                  C
 aku ikhlas nrimo tak anggep pacoban
            G
 bungah opo susah
                    C
 panyuwunku ojo nganti pisah..

     C7              F
 gedene tresno sing ning njero dodo
                 C
 saklawase ning ati tetep tak jogo
           G
 ora bakal luntur tresno sing tak tandur
          C
 jroning sukmoku..
           G
 ora bakal luntur tresno sing tak tandur
          C
 jroning sukmoku..
Lihat semua :
  • Chord Kuncung Majasem




  • Please FOLLOW and JOIN to get update!

    DMCA.com Protection Status