Kunci Gitar Happy Asmara - Awal Kasmaran

Transpose:
♫ Capo di fret 1

Intro : C G Am G
        C G Am..-G
        F G C -G/B Am
        Dm G C..

 C           G
iki.. awal cerito..
Am    G           C  
 ku ngrasakke tresno..
    G          F
tresno karo konco..

 C             G
aku.. mung iso nrimo..
Am       G              C
 senajan mbok anggep konco..
  G        Am
tapi ora popo..

  F         G
nanging.. siji..
     C    -G/B   Am
sing tak karepke ning ati
  Dm              G       C
tulung.. ngerteni rosoku iki..

C           G
iki.. awal cerito..
Am    G           C  
 ku ngrasakke tresno..
    G          F
tresno karo konco..

 C             G
aku.. mung iso nrimo..
Am       G              C
 senajan mbok anggep konco..
  G        Am
tapi ora popo..

  F         G
nanging.. siji
     C    -G/B   Am
sing tak karepke ning ati
  Dm              G       C
tulung.. ngerteni rosoku iki..

Reff :
      Am          Em
 urip yo mung sepisan
        F        C
 karo kowe bebarengan..
         Am          Em
 senajan abot kanggo awakmu
        F               G
 durung iso.. nompo awakku..

     F     G    C  -G/B Am
 kuatno.. ati.. kuatno rogo..
     F          G              C
 semoga cinta datang tak menghilang..

Musik : Am Em F C
        Am Em F..G..
        F G C .G/B Am
        F G C..

  F         G
nanging.. siji..
     C    -G/B Am
sing tak karepke ning ati
  Dm              G       C
tulung.. ngerteni rosoku iki..

Reff :
      Am          Em
 urip yo mung sepisan
        F        C
 karo kowe bebarengan..
         Am          Em
 senajan abot kanggo awakmu
        F               G
 durung iso.. nompo awakku..

     F     G    C  -G/B Am
 kuatno.. ati.. kuatno rogo
     F          G              C
 semoga cinta datang tak menghilang..

      Am          Em
 urip yo mung sepisan
        F        C
 karo kowe bebarengan..
         Am          Em
 senajan abot kanggo awakmu
        F               G
 durung iso.. nompo awakku..

     F     G    C  -G/B Am
 kuatno.. ati.. kuatno rogo
     F          G              C
 semoga cinta datang tak menghilang..
     F     G    C  -G/B Am
 kuatno.. ati.. kuatno rogo..
     F          G              C 
 semoga cinta datang tak menghilang..

Outro : Cmaj7

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : C# G# A#m G#
        C# G# A#m..-G#
        F# G# C# -G#/C A#m
        D#m G# C#..

 C#          G#
iki.. awal cerito..
A#m   G#          C#  
 ku ngrasakke tresno..
    G#         F#
tresno karo konco..

 C#            G#
aku.. mung iso nrimo..
A#m      G#             C#
 senajan mbok anggep konco..
  G#       A#m
tapi ora popo..

  F#        G#
nanging.. siji..
     C#   -G#/C  A#m
sing tak karepke ning ati
  D#m             G#      C#
tulung.. ngerteni rosoku iki..

C#          G#
iki.. awal cerito..
A#m   G#          C#  
 ku ngrasakke tresno..
    G#         F#
tresno karo konco..

 C#            G#
aku.. mung iso nrimo..
A#m      G#             C#
 senajan mbok anggep konco..
  G#       A#m
tapi ora popo..

  F#        G#
nanging.. siji
     C#   -G#/C  A#m
sing tak karepke ning ati
  D#m             G#      C#
tulung.. ngerteni rosoku iki..

Reff :
      A#m         Fm
 urip yo mung sepisan
        F#       C#
 karo kowe bebarengan..
         A#m         Fm
 senajan abot kanggo awakmu
        F#              G#
 durung iso.. nompo awakku..

     F#    G#   C# -G#/C A#m
 kuatno.. ati.. kuatno rogo..
     F#         G#             C#
 semoga cinta datang tak menghilang..

Musik : A#m Fm F# C#
        A#m Fm F#..G#..
        F# G# C# -G#/C A#m
        F# G# C#..

  F#        G#
nanging.. siji..
     C#   -G#/C  A#m
sing tak karepke ning ati
  D#m             G#      C#
tulung.. ngerteni rosoku iki..

Reff :
      A#m         Fm
 urip yo mung sepisan
        F#       C#
 karo kowe bebarengan..
         A#m         Fm
 senajan abot kanggo awakmu
        F#              G#
 durung iso.. nompo awakku..

     F#    G#   C# -G#/C A#m
 kuatno.. ati.. kuatno rogo
     F#         G#             C#
 semoga cinta datang tak menghilang..

      A#m         Fm
 urip yo mung sepisan
        F#       C#
 karo kowe bebarengan..
         A#m         Fm
 senajan abot kanggo awakmu
        F#              G#
 durung iso.. nompo awakku..

     F#    G#   C# -G#/C A#m
 kuatno.. ati.. kuatno rogo
     F#         G#             C#
 semoga cinta datang tak menghilang..
     F#    G#   C# -G#/C A#m
 kuatno.. ati.. kuatno rogo..
     F#         G#             C# 
 semoga cinta datang tak menghilang..

Outro : C#maj7

Chord Happy Asmara - Awal Kasmaran


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •