Kunci Gitar Happy Asmara - Mending Lungo

Transpose:
♫ Capo fret 2

Intro : C F Dm G….
        
 C         F         G       C
uwes cukup.. nggonmu natoni atiku..
 Dm        G     Em           Am
ibarate mlaku.. iso kesandung watu..
 Dm                  G
orapopo pancene kuwi salahku..

 C         F     G         C
ojo nganti.. baleni bodoku iki..
Dm   G             Em          Am
 jebule aku.. mung nggo pelampiasanmu..
 Dm                     G
uwes ajur wes kebacut dadi bubur..
           C
aku tak mundur..

Reff :
                F
 kowe ngomong legan
               G
 jamane mbiyen kenalan
          C
 aku percoyo..
 Am      A        Dm
  suwe-suwe aku weruh dewe
       G                 C
 yen dirimu iseh ono bojone..

              F            G
 rogomu nengkene atimu nengkono
           C
 aku ra trimo..
 Am  A          Dm
  mending aku lungo
                 G
 timbang nyonggo doso
         C
 aku wes lilo..

Musik : Am Em  
        Dm G Em  Am
        Dm G C

 C         F     G         C
ojo nganti.. baleni bodoku iki..
Dm   G             Em          Am
 jebule aku.. mung nggo pelampiasanmu..
 Dm                     G
uwes ajur wes kebacut dadi bubur..
           C
aku tak mundur..

Reff :
                F
 kowe ngomong legan
               G
 jamane mbiyen kenalan
          C
 aku percoyo..
 Am      A        Dm
  suwe-suwe aku weruh dewe
       G                 C
 yen dirimu iseh ono bojone..

              F            G
 rogomu nengkene atimu nengkono
           C
 aku ra trimo..
 Am  A        Dm
  mending aku lungo
                 G
 timbang nyonggo doso
         C
 aku wes lilo..
 Am  A        Dm
  mending aku lungo
                 G
 timbang nyonggo doso
         C
 aku wes lilo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D G Em A..
         
 D         G         A       D
uwes cukup.. nggonmu natoni atiku..
 Em        A     F#m          Bm
ibarate mlaku.. iso kesandung watu..
 Em                  A
orapopo pancene kuwi salahku..

 D         G     A         D
ojo nganti.. baleni bodoku iki..
Em   A             F#m         Bm
 jebule aku.. mung nggo pelampiasanmu..
 Em                     A
uwes ajur wes kebacut dadi bubur..
           D
aku tak mundur..

Reff :
                G
 kowe ngomong legan
               A
 jamane mbiyen kenalan
          D
 aku percoyo..
 Bm      B        Em
  suwe-suwe aku weruh dewe
       A                 D
 yen dirimu iseh ono bojone..

              G            A
 rogomu nengkene atimu nengkono
           D
 aku ra trimo..
 Bm  B          Em
  mending aku lungo
                 A
 timbang nyonggo doso
         D
 aku wes lilo..

Musik : Bm..F#m..
        Em A F#m Bm
        Em A D..

 D         G     A         D
ojo nganti.. baleni bodoku iki..
Em   A             F#m         Bm
 jebule aku.. mung nggo pelampiasanmu..
 Em                     A
uwes ajur wes kebacut dadi bubur..
           D
aku tak mundur..

Reff :
                G
 kowe ngomong legan
               A
 jamane mbiyen kenalan
          D
 aku percoyo..
 Bm      B        Em
  suwe-suwe aku weruh dewe
       A                 D
 yen dirimu iseh ono bojone..

              G            A
 rogomu nengkene atimu nengkono
           D
 aku ra trimo..
 Bm  B        Em
  mending aku lungo
                 A
 timbang nyonggo doso
         D
 aku wes lilo..
 Bm  B        Em
  mending aku lungo
                 A
 timbang nyonggo doso
         D
 aku wes lilo..

Chord Happy Asmara - Mending Lungo


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •