Kunci Gitar Happy Asmara - Pamit

Transpose:
Intro : C G F G
        Em Am Dm G C

  C                       F
dudu mergo aku wes ra tresno
        C
nanging aku ngeroso
     Dm      G
kowe saiki bedo..

      C            G          Am
ngancani kowe mung mbok sio sio
 G          F
atiku wes kadung loro
    Em          Dm
wes mbok gawe tatu
  G          C  G
jeru ning atiku..

  C                F
saikine aku ra peduli
    C
masio sak tenane
   Dm       G
atiku iki nangis..

      C          G         Am
tak empet mergo aku kudu kuat
   G        F
ngadepi kahanan iki
 Em          Dm
urip tanpo kowe
 G         C  G
aku uwes lilo..

Reff :
     C           G
 mungkin iki wes dalane
  Em        F
 aku kudu lungo
           Dm
 ninggalke kowe
          G
 pamit ro kowe..

  C          G           F   G
 aku ngerti iki abot sanggane
        Em         Am
 ora perlu di tututne
            Dm        G
 timbang tambah loro ati
     C     G
 aku pamit..

Musik : C  F  Am G F
        C  F  Am G C G

  C                F
saikine aku ra peduli
    C
masio sak tenane
   Dm       G
atiku iki nangis..

      C          G         Am
tak empet mergo aku kudu kuat
   G        F
ngadepi kahanan iki
 Em          Dm
urip tanpo kowe
 G         C  G
aku uwes lilo..

Reff :
     C           G
 mungkin iki wes dalane
  Em        F
 aku kudu lungo
           Dm
 ninggalke kowe
          G
 pamit ro kowe..

  C          G           F   G
 aku ngerti iki abot sanggane
        Em         Am
 ora perlu di tututne
            Dm        G
 timbang tambah loro ati
     C    
 aku pamit..
            Dm        G
 timbang tambah loro ati
     C    
 aku pamit..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G D C D
        Bm Em Am D G

  G                       C
dudu mergo aku wes ra tresno
        G
nanging aku ngeroso
     Am      D
kowe saiki bedo..

      G            D          Em
ngancani kowe mung mbok sio sio
 D          C          
atiku wes kadung loro
    Bm          Am
wes mbok gawe tatu
  D          G  D
jeru ning atiku..

  G                C
saikine aku ra peduli
    G
masio sak tenane
   Am       D
atiku iki nangis..

      G          D         Em
tak empet mergo aku kudu kuat
   D        C
ngadepi kahanan iki
 Bm          Am
urip tanpo kowe
 D         G  D 
aku uwes lilo..

Reff :
     G           D
 mungkin iki wes dalane
  Bm        C
 aku kudu lungo
           Am
 ninggalke kowe
          D
 pamit ro kowe..

  G          D           C   D
 aku ngerti iki abot sanggane
        Bm         Em
 ora perlu di tututne
            Am        D
 timbang tambah loro ati
     G     D
 aku pamit..

Musik : G  C  Em D C
        G  C  Em D G D

  G                C
saikine aku ra peduli
    G
masio sak tenane
   Am       D
atiku iki nangis..

      G          D         Em
tak empet mergo aku kudu kuat
   D        C
ngadepi kahanan iki
 Bm          Am
urip tanpo kowe
 D         G  D 
aku uwes lilo..

Reff :
     G           D
 mungkin iki wes dalane
  Bm        C
 aku kudu lungo
           Am
 ninggalke kowe
          D
 pamit ro kowe..

  G          D           C   D
 aku ngerti iki abot sanggane
        Bm         Em
 ora perlu di tututne
            Am        D
 timbang tambah loro ati
     G      
 aku pamit..
            Am        D
 timbang tambah loro ati
     G      
 aku pamit..

Chord Happy Asmara - Pamit


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •