Kunci Gitar Happy Asmara - Mantan Ku

Transpose:
Intro : C G Am Em F G C -G

  C         G        Am    Em
biyen aku tau dadi pacarmu
  F       G          C
biyen aku tau ngisi atimu
     Dm      E
tapi saikine awakmu
       Am      F
yo wes dadi mantanku
  C       G       C
kowe rabi karo koncoku..

  C       G        Am   Em
rasane atiku ora karuan
   F          G             C
waktu nyawang kowe ning pelaminan
      Dm        E
ra kroso banyu iluh moto
     Am     F
mili nelesi pipi
  C    G       C
kegowo bingunge ati..

Int. C G Am Em F G C
     C G Am Em F G C

Reff :
    Am                Em
 ikhlas tak terimo.. ono njero dodo
   F        G     C
 senajan atiku.. iki ngempet loro..
     Am                Em
 lan dungoku bakal nyertani awakmu..
    F          G      C
 tentremo kowe karo bojomu..

Musik : C G Am Em F G C

  C         G        Am    Em
biyen aku tau dadi pacarmu
  F       G          C
biyen aku tau ngisi atimu
     Dm      E
tapi saikine awakmu
       Am      F
yo wes dadi mantanku
  C       G       C
kowe rabi karo koncoku..

  C       G        Am   Em
rasane atiku ora karuan
   F          G             C
waktu nyawang kowe ning pelaminan
      Dm        E
ra kroso banyu iluh moto
     Am     F
mili nelesi pipi
  C    G       C
kegowo bingunge ati..

Int. C G Am Em F G C
     C G Am Em F G C

Reff :
    Am                Em
 ikhlas tak terimo.. ono njero dodo
   F        G     C
 senajan atiku.. iki ngempet loro..
     Am                Em
 lan dungoku bakal nyertani awakmu..
    F          G      C
 tentremo kowe karo bojomu..

    Am                Em
 ikhlas tak terimo.. ono njero dodo
   F        G     C
 senajan atiku.. iki ngempet loro..
     Am                Em
 lan dungoku bakal nyertani awakmu..
    F          G      C
 tentremo kowe karo bojomu..
    F          G      C
 tentremo kowe karo bojomu..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb F Gm Dm D# F Bb -F

  Bb        F        Gm    Dm
biyen aku tau dadi pacarmu
  D#      F          Bb
biyen aku tau ngisi atimu
     Cm      D
tapi saikine awakmu
       Gm      D#
yo wes dadi mantanku
  Bb      F       Bb
kowe rabi karo koncoku..

  Bb      F        Gm   Dm
rasane atiku ora karuan
   D#         F             Bb
waktu nyawang kowe ning pelaminan
      Cm        D
ra kroso banyu iluh moto
     Gm     D#
mili nelesi pipi
  Bb   F        Bb
kegowo bingunge ati..

Int. D# F Dm Gm Cm F Bb
     D# F Dm Gm Cm F Bb

Reff :
    Gm                Dm
 ikhlas tak terimo.. ono njero dodo
   D#       F     Bb
 senajan atiku.. iki ngempet loro..
     Gm                Dm
 lan dungoku bakal nyertani awakmu..
    D#         F      Bb
 tentremo kowe karo bojomu..

Musik : Bb F Gm Dm D# F Bb

  Bb        F        Gm    Dm
biyen aku tau dadi pacarmu
  D#      F          Bb
biyen aku tau ngisi atimu
     Cm      D
tapi saikine awakmu
       Gm      D#
yo wes dadi mantanku
  Bb      F       Bb
kowe rabi karo koncoku..

  Bb      F        Gm   Dm
rasane atiku ora karuan
   D#         F             Bb
waktu nyawang kowe ning pelaminan
      Cm        D
ra kroso banyu iluh moto
     Gm     D#
mili nelesi pipi
  Bb   F        Bb
kegowo bingunge ati..

Int. D# F Dm Gm Cm F Bb
     D# F Dm Gm Cm F Bb

Reff :
    Gm                Dm
 ikhlas tak terimo.. ono njero dodo
   D#       F     Bb
 senajan atiku.. iki ngempet loro..
     Gm                Dm
 lan dungoku bakal nyertani awakmu..
    D#         F      Bb
 tentremo kowe karo bojomu..

    Gm                Dm
 ikhlas tak terimo.. ono njero dodo
   D#       F     Bb
 senajan atiku.. iki ngempet loro..
     Gm                Dm
 lan dungoku bakal nyertani awakmu..
    D#         F      Bb
 tentremo kowe karo bojomu..
    D#         F      Bb
 tentremo kowe karo bojomu..

Outro : Bb

Chord Happy Asmara - Mantan Ku


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •