Kunci Gitar Happy Asmara - Lanjot Mboten

Transpose:
Intro : C Bm C Bm
        C-Bm-Am D..

               C
lanjot nopo mboten 
              D
terserah sampean
            Bm
pengenku terbuka
              Em  E
ra pengen delikan..
          Am         D
aku wes sabar.. aku uwes.. 
              G
luwih seko sabar..

               C
lanjot nopo mboten
               D
ku pasrah sampean..
             Bm
ra pengen terluka
               Em E
ra pengen tangisan..
         Am           D
aku wes nrimo.. aku uwes.. 
              G
luwih soko nrimo..

Reff :
            C             D
 dipekso lanjot hubungan iki..
                        Bm
 tengah tengah mesti mandek
            Em E
 kesandung eri..
         Am              D
 kowe ra iso.. ngugemi roso..
                           G
 seng tak tandor nganggo dungo..

           C                D
 tibak e tenan kowe urong tekan
                      Bm
 kowe uwes menggok ndalan
                 Em  E
 mamper nang liyane..
          Am              D
 seng sejatine kowe ora reti..
                    (C)
 sak jrone atine dek e..

Int. C Bm C Bm
     C Bm Am D..

Reff :
            C             D
 dipekso lanjot hubungan iki..
                        Bm
 tengah tengah mesti mandek
      -B    Em E
 kesandung eri..
         Am              D
 kowe ra iso.. ngugemi roso..
                           G
 seng tak tandor nganggo dungo..

           C                D
 tibak e tenan kowe urong tekan
                      Bm
 kowe uwes menggok ndalan
                 Em  E
 mamper nang liyane..
          Am              D
 seng sejatine kowe ora reti..
                    (C)
 sak jrone atine dek e..

            C             D
 dipekso lanjot hubungan iki..
                        Bm
 tengah tengah mesti mandek
            Em E
 kesandung eri..
         Am              D
 kowe ra iso.. ngugemi roso..
                           G
 seng tak tandor nganggo dungo..

           C                D
 tibak e tenan kowe urong tekan
                      Bm
 kowe uwes menggok ndalan
                 Em  E
 mamper nang liyane..
          Am              D
 seng sejatine kowe ora reti..
                     Cm G
 sak jrone atine dek e..

Chord Happy Asmara - Lanjot Mboten


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •