Kunci Gitar Happy Asmara - Pasukan Anti Prei

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C G Am Em
        F G C Am
        F G C….

Reff :
     C           G
 pasukan anti prei..
       Am        Em
 budal golek rejeki
       F        C
 kerjo wani rekoso
         Dm          G
 ben uripku sesok mulyo..

      C       G
 ra peduli omongan..
       Am       Em
 tanggunganku bulanan
        F            C
 anak bojo ro wong tuo
         Dm         G     C
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

  C                   G
kahanan uripku bedo karo impianku
       Am                   Em
durung biso nyenengku kabeh keluargaku
     F                  C
sing kepengen ngelakoni urip kepenak
 Dm                          G
ayem tentrem bareng wong tuo bojo ro anak..

  C                     G
pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni
    Am                 Em
senajan roso meri kuwi ono ning ati
  F                 C
rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
        Dm                   G           C
sing penting diparingi sehat lan nyembadani..

F          G               C         Am
 duh Gusti Pangeran tulung paringi dalan
       F         G         C
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
F           G             C         Am
 pingin tak buktikke lek aku ra sepele
    F          G         C
senadyan kahanane koyongene..

Reff :
     C           G
 pasukan anti prei..
       Am        Em
 budal golek rejeki
       F        C
 kerjo wani rekoso
         Dm          G
 ben uripku sesok mulyo..

      C       G
 ra peduli omongan..
       Am       Em
 tanggunganku bulanan
        F            C
 anak bojo ro wong tuo
         Dm         G     C
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

     C                  G
pan..cen uwis garise uripe dewe-dewe
        Am                       Em
sugih kere neng ngarepe Gusti ra ono bedane
   F                     C
akehi shodaqoh'e senajan lagi ra nduwe
       Dm                      G
teko pasrah karo Gusti luwih gede balesane..

     C               G
di..akehi dongane diakehi syukure
    Am
jarene wong tuwo biyen
     Em
urip kur nggo mampir ngombe
     F                    C
kulo nderek kersane ajeng pripun saene
     Dm                   G          C
mugi-mugi Gusti ngijabahi kabeh dongane..

F          G               C         Am
 duh Gusti Pangeran tulung paringi dalan
       F         G         C
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
F           G             C         Am
 pingin tak buktikke lek aku ra sepele
    F          G         C
senadyan kahanane koyongene..

Musik : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G C

Reff :
     C           G
 pasukan anti prei..
       Am        Em
 budal golek rejeki
       F        C
 kerjo wani rekoso
         Dm          G
 ben uripku sesok mulyo..

      C       G
 ra peduli omongan..
       Am       Em
 tanggunganku bulanan
        F            C
 anak bojo ro wong tuo
         Dm         G     C
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

     C           G
 pasukan anti prei..
       Am        Em
 budal golek rejeki
       F        C
 kerjo wani rekoso
         Dm          G
 ben uripku sesok mulyo..

      C       G
 ra peduli omongan..
       Am       Em
 tanggunganku bulanan
        F            C
 anak bojo ro wong tuo
         Dm         G     C
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

Cipt. Yonanda NDX
NDX AKA - Pasukan Anti Prei

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D A Bm F#m
        G A D Bm
        G A D..

Reff :
     D           A
 pasukan anti prei..
       Bm        F#m
 budal golek rejeki
       G        D
 kerjo wani rekoso
         Em          A
 ben uripku sesok mulyo..
 
      D       A
 ra peduli omongan..
       Bm       F#m
 tanggunganku bulanan
        G            D
 anak bojo ro wong tuo
         Em         A     D
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

  D                   A
kahanan uripku bedo karo impianku
       Bm                   F#m
durung biso nyenengku kabeh keluargaku
     G                  D
sing kepengen ngelakoni urip kepenak
 Em                          A
ayem tentrem bareng wong tuo bojo ro anak..

  D                     A
pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni
    Bm                 F#m
senajan roso meri kuwi ono ning ati
  G                 D
rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
        Em                   A           D
sing penting diparingi sehat lan nyembadani..

G          A               D         Bm
 duh Gusti Pangeran tulung paringi dalan
       G         A         D
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
G           A             D         Bm
 pingin tak buktikke lek aku ra sepele
    G          A         D
senadyan kahanane koyongene..

Reff :
     D           A
 pasukan anti prei..
       Bm        F#m
 budal golek rejeki
       G        D
 kerjo wani rekoso
         Em          A
 ben uripku sesok mulyo..
 
      D       A
 ra peduli omongan..
       Bm       F#m
 tanggunganku bulanan
        G            D
 anak bojo ro wong tuo
         Em         A     D
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

     D                  A
pan..cen uwis garise uripe dewe-dewe
        Bm                       F#m
sugih kere neng ngarepe Gusti ra ono bedane
   G                     D
akehi shodaqoh'e senajan lagi ra nduwe
       Em                      A
teko pasrah karo Gusti luwih gede balesane..

     D               A
di..akehi dongane diakehi syukure
    Bm
jarene wong tuwo biyen
     F#m
urip kur nggo mampir ngombe
     G                    D
kulo nderek kersane ajeng pripun saene
     Em                   A          D
mugi-mugi Gusti ngijabahi kabeh dongane..

G          A               D         Bm
 duh Gusti Pangeran tulung paringi dalan
       G         A         D
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
G           A             D         Bm
 pingin tak buktikke lek aku ra sepele
    G          A         D
senadyan kahanane koyongene..

Musik : D A Bm F#m
        G D Em A
        D A Bm F#m
        G D Em A D

Reff :
     D           A
 pasukan anti prei..
       Bm        F#m
 budal golek rejeki
       G        D
 kerjo wani rekoso
         Em          A
 ben uripku sesok mulyo..
 
      D       A
 ra peduli omongan..
       Bm       F#m
 tanggunganku bulanan
        G            D
 anak bojo ro wong tuo
         Em         A     D
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

     D           A
 pasukan anti prei..
       Bm        F#m
 budal golek rejeki
       G        D
 kerjo wani rekoso
         Em          A
 ben uripku sesok mulyo..
 
      D       A
 ra peduli omongan..
       Bm       F#m
 tanggunganku bulanan
        G            D
 anak bojo ro wong tuo
         Em         A     D
 kabeh kuwi semangatku kerjo..
Facebook
Twitter

Chord Happy Asmara - Pasukan Anti Prei


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •