Kunci Gitar NDX AKA - Pasukan Anti Prei

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F G C Am
        F G C G

Reff :
     C           G
 pasukan anti prei
       Am         Em
 budal nggolek rejeki
       F        C
 kerjo wani rekoso
         Dm          G
 ben uripku sesuk mulyo..

      C       G
 ra peduli omongan
       Am        Em
 tanggunganku bulanan
        F            C
 anak bojo ro wong tuo
         Dm         G     C  G
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

  C                   G
kahanan uripku bedo karo impianku
       Am                   Em
durung biso nyenengke kabeh keluargaku
F                       C
sing kepingin nglakoni urip kepenak
 Dm                          G
ayem tentrem bareng wong tuo bojo ro anak..

  C                     G
pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni
    Am                 Em
senajan roso meri kuwi ono ning ati
F                   C
rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
        Dm                   G           C
sing penting diparingi sehat lan nyembadani..

F          G               C         Am
 duh Gusti pangeran tulung paringi dalan
       F         G         C
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
F           G             C         Am
 pingin tak buktekke nek aku ra sepele
    F         G         C  G
senajan kahanane koyongene..

Reff :
     C           G
 pasukan anti prei
       Am         Em
 budal nggolek rejeki
       F        C
 kerjo wani rekoso
         Dm          G
 ben uripku sesuk mulyo..

      C       G
 ra peduli omongan
       Am        Em
 tanggunganku bulanan
        F            C
 anak bojo ro wong tuo
         Dm         G     C  G
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

     C                  G
pan..cen uwis garise uripe dewe-dewe
        Am                       Em
sugih kere ning ngarepe Gusti ra ono bedane
   F                   C
akehi sodakohe senajan lagi ra nduwe
       Dm                      G
teko pasrah karo Gusti luwih gede balesane..

    C                G
di..akehi dongane diakehi syukure
       Am
jarene wong tuwo mbiyen
         Em
urip kur nggo mampir ngombe
     F                    C
kulo nderek kersane ajeng pripun saene
     Dm                   G          C
mugi-mugi Gusti ngijabahi kabeh dongane..

F          G               C         Am
 duh Gusti pangeran tulung paringi dalan
       F         G         C
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
F           G             C         Am
 pingin tak buktekke nek aku ra sepele
    F         G         C  G
senajan kahanane koyongene..

Reff :
     C           G
 pasukan anti prei
       Am         Em
 budal nggolek rejeki
       F        C
 kerjo wani rekoso
         Dm          G
 ben uripku sesuk mulyo..

      C       G
 ra peduli omongan
       Am        Em
 tanggunganku bulanan
        F            C
 anak bojo ro wong tuo
         Dm         G     C  G
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

     C           G
 pasukan anti prei
       Am         Em
 budal nggolek rejeki
       F        C
 kerjo wani rekoso
         Dm          G
 ben uripku sesuk mulyo..

      C       G
 ra peduli omongan
       Am        Em
 tanggunganku bulanan
        F            C
 anak bojo ro wong tuo
         Dm         G     C
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G D Em Bm
        C D G Em
        C D G D

Reff :
     G           D
 pasukan anti prei
       Em         Bm
 budal nggolek rejeki
       C        G
 kerjo wani rekoso
         Am          D
 ben uripku sesuk mulyo..

      G       D
 ra peduli omongan
       Em        Bm
 tanggunganku bulanan
        C            G
 anak bojo ro wong tuo
         Am         D     G  D
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

  G                   D
kahanan uripku bedo karo impianku
       Em                   Bm
durung biso nyenengke kabeh keluargaku
C                       G
sing kepingin nglakoni urip kepenak
 Am                          D
ayem tentrem bareng wong tuo bojo ro anak..

  G                     D
pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni
    Em                 Bm
senajan roso meri kuwi ono ning ati
C                   G
rejeki akeh sitik tetep tak syukuri
        Am                   D           G
sing penting diparingi sehat lan nyembadani..

C          D               G         Em
 duh Gusti pangeran tulung paringi dalan
       C         D         G
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
C           D             G         Em
 pingin tak buktekke nek aku ra sepele
    C         D         G  D
senajan kahanane koyongene..

Reff :
     G           D
 pasukan anti prei
       Em         Bm
 budal nggolek rejeki
       C        G
 kerjo wani rekoso
         Am          D
 ben uripku sesuk mulyo..

      G       D
 ra peduli omongan
       Em        Bm
 tanggunganku bulanan
        C            G
 anak bojo ro wong tuo
         Am         D     G  D
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

     G                  D
pan..cen uwis garise uripe dewe-dewe
        Em                       Bm
sugih kere ning ngarepe Gusti ra ono bedane
   C                   G
akehi sodakohe senajan lagi ra nduwe
       Am                      D
teko pasrah karo Gusti luwih gede balesane..

    G                D
di..akehi dongane diakehi syukure
       Em
jarene wong tuwo mbiyen
         Bm
urip kur nggo mampir ngombe
     C                    G
kulo nderek kersane ajeng pripun saene
     Am                   D          G
mugi-mugi Gusti ngijabahi kabeh dongane..

C          D               G         Em
 duh Gusti pangeran tulung paringi dalan
       C         D         G
dinggo nyukupi kabeh kebutuhan..
C           D             G         Em
 pingin tak buktekke nek aku ra sepele
    C         D         G  D
senajan kahanane koyongene..

Reff :
     G           D
 pasukan anti prei
       Em         Bm
 budal nggolek rejeki
       C        G
 kerjo wani rekoso
         Am          D
 ben uripku sesuk mulyo..

      G       D
 ra peduli omongan
       Em        Bm
 tanggunganku bulanan
        C            G
 anak bojo ro wong tuo
         Am         D     G  D
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

     G           D
 pasukan anti prei
       Em         Bm
 budal nggolek rejeki
       C        G
 kerjo wani rekoso
         Am          D
 ben uripku sesuk mulyo..

      G       D
 ra peduli omongan
       Em        Bm
 tanggunganku bulanan
        C            G
 anak bojo ro wong tuo
         Am         D     G
 kabeh kuwi semangatku kerjo..

Chord NDX AKA - Pasukan Anti Prei


Lihat semua :
  • Chord NDX A.K.A
  •