Kunci Gitar Happy Asmara - Kudu Piye

Transpose:
Capo fret 3

Intro : C..

Reff :
            F
 aku kudu piye.. 
           G
 saiki dalane..
            Em
 aku kudu piye.. 
                  Am
 mungkin iki takdire..
              Dm
 pisahan ro kowe.. 
              G
 mergo wong tuamu..
        C  C7
 ora setuju..

                F
 mending aku ngalah..
                G
 mergo ku wis kalah..
               Em
 kalah karo bondo..
                     Am
 sing dijaluk wong tuo..
                Dm
 aku wong ra nduwe..
            G
 isone mung nerimo..
                C-Dm-Em-Dm-C G
 senajan atiku loro..

  C                G
jujur.. aku isih sayang..
  Am              Em
kabeh.. mergo kahanan..
  F               C
piye.. aku kudu piye..
 Dm                G
abot.. ninggalke kowe..

 C                G
ajur.. aku ra terimo..
  Am                 Em
kowe.. digowo wong liyo..
     F                   C
sing di..pilih karo wong tuomu..
       Dm                      G
amergo kabeh kui mung mergo bondo..

   F                     G
yo wis.. nak sing dikarepke..
    Em                       Am
aku tak lungo adoh ninggal kowe..
       Dm     Fm             G
semoga bahagio.. lan kowe mulyo..

Reff :
            F
 aku kudu piye.. 
           G
 saiki dalane..
            Em
 aku kudu piye.. 
                  Am
 mungkin iki takdire..
              Dm
 pisahan ro kowe.. 
              G
 mergo wong tuamu..
        C  C7
 ora setuju..

                F
 mending aku ngalah..
                G
 mergo ku wis kalah..
               Em
 kalah karo bondo..
                     Am
 sing dijaluk wong tuo..
                Dm
 aku wong ra nduwe..
            G
 isone mung nerimo..
               C
 senajan atiku loro..

Musik : F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm..G..

 C                G
ajur.. aku ra terimo..
  Am                 Em
kowe.. digowo wong liyo..
     F                   C
sing di..pilih karo wong tuomu..
       Dm                      G
amergo kabeh kui mung mergo bondo..

   F                     G
yo wis.. nak sing dikarepke..
    Em                       Am
aku tak lungo adoh ninggal kowe..
       Dm     Fm             G
semoga bahagio.. lan kowe mulyo..

Reff :
            F
 aku kudu piye.. 
           G
 saiki dalane..
            Em
 aku kudu piye.. 
                  Am
 mungkin iki takdire..
              Dm
 pisahan ro kowe.. 
              G
 mergo wong tuamu..
        C  C7
 ora setuju..

                F
 mending aku ngalah..
                G
 mergo ku wis kalah..
               Em
 kalah karo bondo..
                     Am
 sing dijaluk wong tuo..
                Dm
 aku wong ra nduwe..
            G
 isone mung nerimo..
               C
 senajan atiku loro..
             Dm
 aku wong ra nduwe..
            G
 isone mung nerimo..
               C
 senajan atiku loro..

Chord Happy Asmara - Kudu Piye


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •