Kunci Gitar Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan | Sadar Rai Wae

Transpose:
Capo di fret 3

Intro : F G C A
        Dm G C

  C      G        Am
piye.. kabarmu saiki mantan..
 F         Dm        G
opo.. iseh kelingan aku..
         Em
aku sing tau ngukir cerito
    A          Dm
tresno ning atimu
   C              G
sakdurunge.. kowe lungo..
           C  C7
ninggalke aku..

Reff :
                  F
 hal sing paling abot..
                     G
 kuwi pancen ngikhlaske..
                  C
 hal sing paling angel..
                  A
 kuwi kudu nglalekke
                   Dm
 senadyan iseh tresno..
         G
 aku iso opo..
                 C
 mergo nyawang kowe
                     C7
 wis nyanding wong liyo..

               F
 sadari diri wae..
              G
 aku dudu jodone
             C
 sadar rai wae..
                   A
 aku dudu sing tok karepke
        Dm                 G
 saiki aku mung iso ndungokne
                   C    G
 mugo langgeng selawase..

  C      G        Am
piye.. kabarmu saiki mantan
 F         Dm        G
opo.. iseh kelingan aku
         Em
aku sing tau ngukir cerito
    A          Dm
tresno ning atimu
   C              G
sakdurunge.. kowe lungo..
           C  Bb C
ninggalke aku..

Musik : F G C A
        Dm G C C7

Reff :
                  F
 hal sing paling abot..
                     G
 kuwi pancen ngikhlaske..
                  C
 hal sing paling angel..
                  A
 kuwi kudu nglalekke
                   Dm
 senadyan iseh tresno..
         G
 aku iso opo..
                 C
 mergo nyawang kowe
                     C7
 wis nyanding wong liyo..

               F
 sadari diri wae..
              G
 aku dudu jodone
             C
 sadar rai wae..
                   A
 aku dudu sing tok karepke
        Dm                 G
 saiki aku mung iso ndungokne
                  C
 mugo langgeng selawase..
        Dm                 G
 saiki aku mung iso ndungokne
                  C
 mugo langgeng selawase..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G# A# D# C
        Fm A# D#

  D#     A#       Cm     
piye.. kabarmu saiki mantan..
 G#        Fm        A#
opo.. iseh kelingan aku..
         Gm
aku sing tau ngukir cerito
    C          Fm
tresno ning atimu
   D#             A#
sakdurunge.. kowe lungo.. 
           D# D#7
ninggalke aku..

Reff :
                  G#
 hal sing paling abot.. 
                     A#
 kuwi pancen ngikhlaske..
                  D#
 hal sing paling angel.. 
                  C
 kuwi kudu nglalekke
                   Fm
 senadyan iseh tresno.. 
         A#
 aku iso opo.. 
                 D#
 mergo nyawang kowe 
                     D#7
 wis nyanding wong liyo..

               G#
 sadari diri wae.. 
              A#
 aku dudu jodone
             D#
 sadar rai wae.. 
                   C 
 aku dudu sing tok karepke
        Fm                 A#
 saiki aku mung iso ndungokne
                   D#   A#
 mugo langgeng selawase..

  D#     A#       Cm     
piye.. kabarmu saiki mantan
 G#        Fm        A#
opo.. iseh kelingan aku
         Gm         
aku sing tau ngukir cerito
    C          Fm
tresno ning atimu
   D#             A#
sakdurunge.. kowe lungo.. 
           D# C# D#
ninggalke aku..

Musik : G# A# D# C 
        Fm A# D# D#7

Reff :
                  G#
 hal sing paling abot.. 
                     A#
 kuwi pancen ngikhlaske..
                  D#
 hal sing paling angel.. 
                  C
 kuwi kudu nglalekke
                   Fm
 senadyan iseh tresno.. 
         A#
 aku iso opo.. 
                 D#
 mergo nyawang kowe 
                     D#7
 wis nyanding wong liyo..

               G#
 sadari diri wae.. 
              A#
 aku dudu jodone
             D#
 sadar rai wae.. 
                   C 
 aku dudu sing tok karepke
        Fm                 A#
 saiki aku mung iso ndungokne
                  D#     
 mugo langgeng selawase..
        Fm                 A#
 saiki aku mung iso ndungokne
                  D#     
 mugo langgeng selawase..

Chord Happy Asmara - Piye Kabarmu Mantan | Sadar Rai Wae


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •