Kunci Gitar Happy Asmara - Pingin Nangis Tapi Isin

Transpose:
Reff :
   Am       G
 gede.. tresnoku
       F          C  -G/B
 tulus kanggo sliramu
     Am          G
 tegone mbok sio-sio
     F        E
 nganti atiku loro..

   Am     G
 pepes.. awakku
        Dm     Am
 ambruk cagak atiku
        F           G
 pingin nangis tapi isin
 F            G              Am
 mung iso ngempet ning njero batin..

Intro : Am G Dm Am
        Am G Dm G….

C                 Am
yen tak rasakke jebule kok seje
Dm                  G
ra podo karo manise ucape
C                    Am
opo kowe seneng yen ati iki kelaran
    Dm                 G
tresnoku tibake mbok gawe dolanan..

Dm                  Am
 kebangeten nggonmu nyikso atiku
Dm                   E
 wis kadung sayang kowe malah ngilang..

Reff :
   Am       G
 gede.. tresnoku
       F          C
 tulus kanggo sliramu
     Am          G
 tegone mbok sio-sio
     F        E
 nganti atiku loro..

   Am     G
 pepes.. awakku
        Dm     Am
 ambruk cagak atiku
        F           G
 pingin nangis tapi isin
 F            G              Am
 mung iso ngempet ning njero batin..

Musik : Am G F C
        F G F E
        Am G Dm Am
        F G F..E….

Dm                  Am
 kebangeten nggonmu nyikso aku
Dm                   E
 wis kadung sayang kowe malah ngilang..

Reff :
   Am       G
 gede.. tresnoku
       F          C
 tulus kanggo sliramu
     Am          G
 tegone mbok sio-sio
     F        E
 nganti atiku loro..

   Am     G
 pepes.. awakku
        Dm     Am
 ambruk cagak atiku
        F           G
 pingin nangis tapi isin
 F            G              Am
 mung iso ngempet ning njero batin..

   Am       G
 gede.. tresnoku
       F          C
 tulus kanggo sliramu
     Am          G
 tegone mbok sio-sio
     F        E
 nganti atiku loro..

   Am     G
 pepes.. awakku
        Dm     Am
 ambruk cagak atiku
        F           G
 pingin nangis tapi isin
 F            G              Am
 mung iso ngempet ning njero batin..

   F                 G
 pingin nangis tapi isin
 F            G              Am
 mung iso ngempet ning njero batin..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Reff :
   F#m      E
 gede.. tresnoku 
       D          A  -E/G#
 tulus kanggo sliramu
     F#m         E
 tegone mbok sio-sio 
     D        C#
 nganti atiku loro..

   F#m    E
 pepes.. awakku 
        Bm     F#m
 ambruk cagak atiku
        D           E
 pingin nangis tapi isin
 D            E              F#m
 mung iso ngempet ning njero batin..

Intro : F#m E Bm F#m
        F#m E Bm E..

A                 F#m
yen tak rasakke jebule kok seje
Bm                  E
ra podo karo manise ucape
A                    F#m
opo kowe seneng yen ati iki kelaran
    Bm                 E
tresnoku tibake mbok gawe dolanan..

Bm                  F#m
 kebangeten nggonmu nyikso atiku
Bm                   C#
 wis kadung sayang kowe malah ngilang..

Reff :
   F#m      E
 gede.. tresnoku 
       D          A  -E/G#
 tulus kanggo sliramu
     F#m         E
 tegone mbok sio-sio 
     D        C#
 nganti atiku loro..

   F#m    E
 pepes.. awakku 
        Bm     F#m
 ambruk cagak atiku
        D           E
 pingin nangis tapi isin
 D            E              F#m
 mung iso ngempet ning njero batin..

Musik : F#m E D A
        D E D C#
        F#m E Bm F#m
        D E D..C#..

Bm                  F#m
 kebangeten nggonmu nyikso aku
Bm                   C#
 wis kadung sayang kowe malah ngilang..

Reff :
   F#m      E
 gede.. tresnoku 
       D          A  -E/G#
 tulus kanggo sliramu
     F#m         E
 tegone mbok sio-sio 
     D        C#
 nganti atiku loro..

   F#m    E
 pepes.. awakku 
        Bm     F#m
 ambruk cagak atiku
        D           E
 pingin nangis tapi isin
 D            E              F#m
 mung iso ngempet ning njero batin..

   F#m      E
 gede.. tresnoku 
       D          A  -E/G#
 tulus kanggo sliramu
     F#m         E
 tegone mbok sio-sio 
     D        C#
 nganti atiku loro..

   F#m    E
 pepes.. awakku 
        Bm     F#m
 ambruk cagak atiku
        D           E
 pingin nangis tapi isin
 D            E              F#m
 mung iso ngempet ning njero batin..

   D                 E
 pingin nangis tapi isin
 D            E              F#m
 mung iso ngempet ning njero batin..

Chord Happy Asmara - Pingin Nangis Tapi Isin


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •