Kunci Gitar Happy Asmara - Ngempet Tresno

Transpose:
Intro : C G Am G
        F Em Dm G..

  C               G
netes.. eluh ning pipiku
 Am         Em
iki nyeritakke..
     F           Em
loro ning njero atiku mergo
Dm        G
mikirke kowe..

 C            G
abot.. rosone yo kudu
 Am         Em
iso ngelalekke..
      F           Em
wes kadung jeru roso sayangku
Dm          G
meng teko kowe..

   F       G
tambah.. perih..
     Em            Am
kowe seng tak karepke..
  F           G          C
nanging.. wes ono seng duwe..

Reff :
     C         G
 aku mbesok nyawang..
     Am       G
 ora iso nduweni.. 
       F             Em
 tresnoku ra mbok trimo..
     Dm       G
 aku keloro loro..

     C        G
 aku mbesok nangis..
         Am          G
 ngampet ning njero ati..
       F           Em
 mergo kebacut tresno..
      Dm      G            C
 kowe malah.. milih wong liyo..

Musik : Am F Dm G
        Am F Dm G

  C               G
netes.. eluh ning pipiku
 Am         Em
iki nyeritakke..
     F           Em
loro ning njero atiku mergo
Dm        G
mikirke kowe..

 C            G
abot.. rosone yo kudu
 Am         Em
iso ngelalekke..
      F           Em
wes kadung jeru roso sayangku
Dm          G
meng teko kowe..

   F       G
tambah.. perih..
     Em            Am
kowe seng tak karepke..
  F           G          C
nanging.. wes ono seng duwe..

Reff :
     C         G
 aku mbesok nyawang..
     Am       G
 ora iso nduweni.. 
       F             Em
 tresnoku ra mbok trimo..
     Dm       G
 aku keloro loro..

     C        G
 aku mbesok nangis..
         Am          G
 ngampet ning njero ati..
       F           Em
 mergo kebacut tresno..
      Dm      G            C
 kowe malah.. milih wong liyo..

     C         G
 aku mbesok nyawang..
     Am       G
 ora iso nduweni.. 
       F             Em
 tresnoku ra mbok trimo..
     Dm       G
 aku keloro loro..

     C        G
 aku mbesok nangis..
         Am          G
 ngampet ning njero ati..
       F           Em
 mergo kebacut tresno..
      Dm      G            C  C7
 kowe malah.. milih wong liyo..
     F              G            C  
 keloro-loro.. kowe milih wong liyo..

Chord Happy Asmara - Ngempet Tresno


Lihat semua :
  • Chord Happy Asmara
  •