Kunci Gitar Surya Akbar ft Della Rosa - Pujaan Hati

Transpose:
Intro : C
        Fm..C..Fm..
        C Fm C Fm

   C         G       Am
esemu.. sing gawe ayeme ati..
      F           G        C
tekan seprene aku ra iso lali..
      F          G
tak titipke roso kangenku 
      Em        Am
lewat semilire angin ndalu
        F         G        Am
yo mung siji sliramu ning atiku..

Int. Am Fm C G..

    C      G          Am
gedene.. roso pengarepku..
     F           G         C
urip sesandingan karo sliramu..
    F           G
aku yo mung iso dedungo
      Em              Am
nyenyuwun marang Sing Kuoso
     F          G       Am   G
mugo katresnan iki dadi nyoto..

Reff :
            C          G
 rino wengi tansah kelingan
              Am             Em
 yo mung sliramu sing ning angan angan
  F           C
 opo iki sing jenenge
      Dm           G
 wong nandang kasmaran..

            C         G
 tresnoku tulus soko ati..
             Am            Em
 kanggo sliramu sing tak anti anti..
   F                C
 langit bumi sing dadi saksi
      Dm          G        C
 mung kanggo kowe pujaan hati..

Musik : Am..Am….
        Am Fm C G..

    C      G          Am
gedene.. roso pengarepku..
     F           G         C
urip sesandingan karo sliramu..
    F           G
aku yo mung iso dedungo
      Em              Am
nyenyuwun marang Sing Kuoso
     F          G       Am   G
mugo katresnan iki dadi nyoto..

Reff :
            C          G
 rino wengi tansah kelingan
              Am             Em
 yo mung sliramu sing ning angan angan
  F           C
 opo iki sing jenenge
      Dm           G
 wong nandang kasmaran..

            C         G
 tresnoku tulus soko ati..
             Am            Em
 kanggo sliramu sing tak anti anti..
   F                C
 langit bumi sing dadi saksi
      Dm          G        C  G#
 mung kanggo kowe pujaan hati..

(overtune)
            C#         G#
 rino wengi tansah kelingan..
              A#m            Fm
 yo mung sliramu sing ning angan angan
  F#          C#
 opo iki sing jenenge
      D#m          G#
 wong nandang kasmaran..

            C#        G#
 tresnoku tulus soko ati..
             A#m         Fm
 kanggo sliramu sing tak anti anti..
   F#               C#
 langit bumi sing dadi saksi
      D#m         G#       C#
 mung kanggo kowe pujaan hati..

   F#       G#
 kuati dongane..
   Fm          A#m
 pasrahke karo Sing Gawe
     F#            G#       C#
 aku lan kowe mugo dadi jodone..

Outro : D#m G# C# F#m C#

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D# 
        G#m..D#..G#m..
        D# G#m D# G#m

   D#        A#      Cm
esemu.. sing gawe ayeme ati..
      G#          A#       D#
tekan seprene aku ra iso lali..
      G#         A#
tak titipke roso kangenku 
      Gm        Cm
lewat semilire angin ndalu
        G#        A#       Cm
yo mung siji sliramu ning atiku..

Int. Cm G#m D# A#..

    D#     A#         Cm
gedene.. roso pengarepku..
     G#          A#        D#
urip sesandingan karo sliramu..
    G#          A#
aku yo mung iso dedungo
      Gm              Cm
nyenyuwun marang Sing Kuoso
     G#         A#      Cm   A#
mugo katresnan iki dadi nyoto..

Reff :
            D#         A#
 rino wengi tansah kelingan
              Cm             Gm
 yo mung sliramu sing ning angan angan
  G#          D#
 opo iki sing jenenge
      Fm           A#
 wong nandang kasmaran..

            D#        A#
 tresnoku tulus soko ati..
             Cm            Gm
 kanggo sliramu sing tak anti anti..
   G#               D#
 langit bumi sing dadi saksi
      Fm          A#       D#
 mung kanggo kowe pujaan hati..

Musik : Cm..Cm….
        Cm G#m D# A#..

    D#     A#         Cm
gedene.. roso pengarepku..
     G#          A#        D#
urip sesandingan karo sliramu..
    G#          A#
aku yo mung iso dedungo
      Gm              Cm
nyenyuwun marang Sing Kuoso
     G#         A#      Cm   A#
mugo katresnan iki dadi nyoto..

Reff :
            D#         A#
 rino wengi tansah kelingan
              Cm             Gm
 yo mung sliramu sing ning angan angan
  G#          D#
 opo iki sing jenenge
      Fm           A#
 wong nandang kasmaran..

            D#        A#
 tresnoku tulus soko ati..
             Cm            Gm
 kanggo sliramu sing tak anti anti..
   G#               D#
 langit bumi sing dadi saksi
      Fm          A#       D#  B
 mung kanggo kowe pujaan hati..

(overtune)
            E          B
 rino wengi tansah kelingan..
              C#m            G#m
 yo mung sliramu sing ning angan angan
  A           E
 opo iki sing jenenge
      F#m          B
 wong nandang kasmaran..

            E         B
 tresnoku tulus soko ati..
             C#m         G#m
 kanggo sliramu sing tak anti anti..
   A                E
 langit bumi sing dadi saksi
      F#m         B        E
 mung kanggo kowe pujaan hati..

   A        B
 kuati dongane..
   G#m         C#m
 pasrahke karo Sing Gawe
     A             B        E
 aku lan kowe mugo dadi jodone..

Outro : F#m B E Am E

Chord Surya Akbar ft Della Rosa - Pujaan Hati


Lihat semua :
  • Chord Della Rosa
  • Chord Surya Akbar
  •