Kunci Gitar Surya Akbar ft. Ervin Sofia - Setyo Ngenteni

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : F G Em Am
        F G C..

C      G          Am  Em
dik.. aku pamit lungo..
     F         G          C
lungaku.. mung sewates kerjo..
      F              G
tak jaluk kowe sabar ngenteni
Em          Am
aku mesti bali..
      F        G            C
jogo ati.. ojo mblenjani janji..

Int. F G Em Am
     F G C..

C         G         Am       Em
mas.. tak trimo opo keputusanmu..
 F        G           C
aku.. kan setia menunggu..
   F              G
ibarat dele wes dadi tempe..
Em          Am
tresnoku ro kowe..
         F         G        C
sing ati-ati tak enteni kabare..

Int. F G Em Am
     F G C..

Reff :
            F            G
 aku neng kene setio ngenteni
              Em           Am
 yo mung sliramu sing neng ati
            F
 sing tak suwun..
     G         C     C7
 ojo kowe ngeliyo ati..

          F          G
 lungaku iki amung sedelo
             Em              Am
 kanggo sliramu sing tak tresno..
         F         G         C
 penjalukku.. sing katah dedungo..

     F     G
 tresno.. iki..
      Em          Am
 ra bakal ilang tekan mati
   F               G         C C7
 susah seneng.. ikhlas dilakoni..

    F           G
 yo mung.. sliramu..
       Em         Am
 sing ono neng atiku..
   F               G          C
 mugi Gusti tansah paringi restu..

Musik : F G  Em  Am
        F G  C 

C         G         Am       Em
mas.. tak trimo opo keputusanmu..
 F        G           C
aku.. kan setia menunggu..
   F              G
ibarat dele wes dadi tempe..
Em          Am
tresnoku ro kowe..
         F         G        C
sing ati-ati tak enteni kabare..

Int. F G Em Am
     F G C..

Reff :
            F            G
 aku neng kene setio ngenteni
              Em           Am
 yo mung sliramu sing neng ati
            F
 sing tak suwun..
     G         C     C7
 ojo kowe ngeliyo ati..

          F          G
 lungaku iki amung sedelo
             Em              Am
 kanggo sliramu sing tak tresno..
         F         G         C
 penjalukku.. sing katah dedungo..

            F            G
 aku neng kene setio ngenteni
              Em           Am
 yo mung sliramu sing neng ati
            F
 sing tak suwun..
     G         C     C7
 ojo kowe ngeliyo ati..

          F          G
 lungaku iki amung sedelo
             Em              Am
 kanggo sliramu sing tak tresno..
         F         G         C
 penjalukku.. sing katah dedungo..

     F     G
 tresno.. iki..
      Em          Am
 ra bakal ilang tekan mati
   F               G         C C7
 susah seneng.. ikhlas dilakoni..

    F           G
 yo mung.. sliramu..
       Em         Am
 sing ono neng atiku..
   F               G          C Am
 mugi Gusti tansah paringi restu..
   Dm              G          F
 mugi Gusti tansah paringi restu..
 G   C 
 u u u..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A B G#m C#m
        A B E..

E      B          C#m G#m
dik.. aku pamit lungo..
     A         B          E
lungaku.. mung sewates kerjo..
      A              B
tak jaluk kowe sabar ngenteni
G#m         C#m
aku mesti bali..
      A        B            E
jogo ati.. ojo mblenjani janji..

Int. A B G#m C#m
     A B E..

E         B         C#m      G#m
mas.. tak trimo opo keputusanmu..
 A        B           E
aku.. kan setia menunggu..
   A              B
ibarat dele wes dadi tempe..
G#m         C#m
tresnoku ro kowe..
         A         B        E
sing ati-ati tak enteni kabare..

Int. A B G#m C#m
     A B E..

Reff :
            A            B
 aku neng kene setio ngenteni
              G#m          C#m
 yo mung sliramu sing neng ati
            A
 sing tak suwun..
     B         E     E7
 ojo kowe ngeliyo ati..

          A          B
 lungaku iki amung sedelo
             G#m             C#m
 kanggo sliramu sing tak tresno..
         A         B         E
 penjalukku.. sing katah dedungo..

     A     B
 tresno.. iki..
      G#m         C#m
 ra bakal ilang tekan mati
   A               B         E  E7
 susah seneng.. ikhlas dilakoni..

    A           B
 yo mung.. sliramu..
       G#m        C#m
 sing ono neng atiku..
   A               B          E
 mugi Gusti tansah paringi restu..

Musik : A B G#m C#m
        A B E..

E         B         C#m      G#m
mas.. tak trimo opo keputusanmu..
 A        B           E
aku.. kan setia menunggu..
   A              B
ibarat dele wes dadi tempe..
G#m         C#m
tresnoku ro kowe..
         A         B        E
sing ati-ati tak enteni kabare..

Int. A B G#m C#m
     A B E..

Reff :
            A            B
 aku neng kene setio ngenteni
              G#m          C#m
 yo mung sliramu sing neng ati
            A
 sing tak suwun..
     B         E     E7
 ojo kowe ngeliyo ati..

          A          B
 lungaku iki amung sedelo
             G#m             C#m
 kanggo sliramu sing tak tresno..
         A         B         E
 penjalukku.. sing katah dedungo..

            A            B
 aku neng kene setio ngenteni
              G#m          C#m
 yo mung sliramu sing neng ati
            A
 sing tak suwun..
     B         E     E7
 ojo kowe ngeliyo ati..

          A          B
 lungaku iki amung sedelo
             G#m             C#m
 kanggo sliramu sing tak tresno..
         A         B         E
 penjalukku.. sing katah dedungo..

     A     B
 tresno.. iki..
      G#m         C#m
 ra bakal ilang tekan mati
   A               B         E  E7
 susah seneng.. ikhlas dilakoni..

    A           B
 yo mung.. sliramu..
       G#m        C#m
 sing ono neng atiku..
   A               B          E  C#m
 mugi Gusti tansah paringi restu..
   F#m             B          A
 mugi Gusti tansah paringi restu..
 B   E  
 u u u..

Chord Surya Akbar ft. Ervin Sofia - Setyo Ngenteni


Lihat semua :
  • Chord Ervin Sofia
  • Chord Surya Akbar
  •