Kunci Gitar Surya Akbar - Ikhlas Ati

Transpose:
Capo fret 2

Intro : C G Am Em
        F C Dm G..

  C           G
biyen tau ono tresno
    Am             Em
tresnaku marang sliramu
   F         C
saiki gari kenangan
      Dm       G
tresnamu saiki ilang..

Int. F G C..

    C           G
tak cobo nglalekke kowe
    Am           Em
lan nompo kasunyatane
     F             C
janjimu kabeh mung palsu
      F        G         C
sak senengmu.. sak bahagiamu..

Int. F G C..

    Am           Em
ora tak nggo pikiran..
        F        C
timbang soyo kelaran..
      F
di loske wae
         G          C
Gusti mboten nate sare..

Int. F G Em Am
     F G C..

Reff :
  F           G          C
 aku tansah.. ikhlas nerimo..
        F             G
 tresno sing tak perjuangke
            C
 jebul mbok siak-siakke..
   F     G
 mugo.. oleh ganti
       Em          Am
 ojo getun tibo mburi
         F         G           C
 wis nglarani.. atiku sing gemati..

Musik : F G Em Am
        F G C..
        F G Em Am
        F G C..

    C           G
tak cobo nglalekke kowe
    Am        Em
lan nompo kasunyatane
     F             C
janjimu kabeh mung palsu
      F        G         C
sak senengmu.. sak bahagiamu..

Int. F G C..

    Am           Em
ora tak nggo pikiran..
        F        C
timbang soyo kelaran..
      F
di loske wae
         G          C
Gusti mboten nate sare..

Int. F G Em Am
     F G C..

Reff :
  F           G          C
 aku tansah.. ikhlas nerimo..
        F             G
 tresno sing tak perjuangke
            C
 jebul mbok siak-siakke..
   F     G
 mugo.. oleh ganti
       Em          Am
 ojo getun tibo mburi
         F         G           C
 wis nglarani.. atiku sing gemati..

  F           G          C
 aku tansah.. ikhlas nerimo..
        F             G
 tresno sing tak perjuangke
            C
 jebul mbok siak-siakke..
   F     G
 mugo.. oleh ganti
       Em          Am
 ojo getun tibo mburi
         F         G           C
 wis nglarani.. atiku sing gemati..
           F       G           C
 wis nglarani.. atiku sing gemati..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D A Bm F#m
        G D Em A..

  D           A
biyen tau ono tresno
    Bm             F#m
tresnaku marang sliramu
   G         D
saiki gari kenangan
      Em       A
tresnamu saiki ilang..

Int. G A D..

    D           A
tak cobo nglalekke kowe
    Bm           F#m
lan nompo kasunyatane
     G             D
janjimu kabeh mung palsu
      G        A         D
sak senengmu.. sak bahagiamu..

Int. G A D..

    Bm           F#m
ora tak nggo pikiran..
        G        D
timbang soyo kelaran..
      G
di loske wae
         A          D
Gusti mboten nate sare..

Int. G A F#m Bm
     G A D..

Reff :
  G           A          D
 aku tansah.. ikhlas nerimo..
        G             A
 tresno sing tak perjuangke
            D
 jebul mbok siak-siakke..
   G     A
 mugo.. oleh ganti
       F#m         Bm
 ojo getun tibo mburi
         G         A           D
 wis nglarani.. atiku sing gemati..

Musik : G A F#m Bm
        G A D..
        G A F#m Bm
        G A D..

    D           A
tak cobo nglalekke kowe
    Bm        F#m
lan nompo kasunyatane
     G             D
janjimu kabeh mung palsu
      G        A         D
sak senengmu.. sak bahagiamu..

Int. G A D..

    Bm           F#m
ora tak nggo pikiran..
        G        D
timbang soyo kelaran..
      G
di loske wae
         A          D
Gusti mboten nate sare..

Int. G A F#m Bm
     G A D..

Reff :
  G           A          D
 aku tansah.. ikhlas nerimo..
        G             A
 tresno sing tak perjuangke
            D
 jebul mbok siak-siakke..
   G     A
 mugo.. oleh ganti
       F#m         Bm
 ojo getun tibo mburi
         G         A           D
 wis nglarani.. atiku sing gemati..

  G           A          D
 aku tansah.. ikhlas nerimo..
        G             A
 tresno sing tak perjuangke
            D
 jebul mbok siak-siakke..
   G     A
 mugo.. oleh ganti
       F#m         Bm
 ojo getun tibo mburi
         G         A           D
 wis nglarani.. atiku sing gemati..
           G       A           D
 wis nglarani.. atiku sing gemati..

Chord Surya Akbar - Ikhlas Ati


Lihat semua :
  • Chord Surya Akbar
  •