Kunci Gitar Derradru - Ngampet Tresno

Transpose:
Intro : C G Am G F Em Dm G..

  C             G 
Netes eluh ning pipiku
 Am         G
Iki nyeritakke..
     F           Em
Loro ning njero atiku
      Dm        G
Mergo mikirke kowe..

 C          G
Abot rasane yen kudu
 Am         G
Iso ngelalekke..
      F           Em
Wes kadung jeru roso sayangku
Dm            G
Meng kanggo kowe..

 F       G
Awan.. bengi..
     Em            Am
Kowe sing tak karepke..
  F          G          C  G
Nanging uwes ono sek nduwe...

Reff :
        C           G
    Aku meng iso nyawang
        Am       G
    Ora iso nduweni
          F              Em
    Tresnoku ra mbok terimo
        Dm       G
    Aku keloro-loro..

        C          G
    Aku meng iso nangis
            Am          G
    Ngampet ning njero ati
          F           Em
    Mergo kebacut tresno
         Dm          G      C
    Kowe malah milih wong liyo..

  C             G 
Netes eluh ning pipiku
 Am         G
Iki nyeritakke..
     F           Em
Loro ning njero atiku
      Dm        G
Mergo mikirke kowe..

 C          G
Abot rasane yen kudu
 Am         G
Iso ngelalekke..
      F           Em
Wes kadung jeru roso sayangku
Dm            G
Meng kanggo kowe..

 F       G
Awan.. bengi..
     Em            Am
Kowe sing tak karepke..
  F          G          C  G
Nanging uwes ono sek nduwe...

Reff :
        C           G
    Aku meng iso nyawang
        Am       G
    Ora iso nduweni
          F              Em
    Tresnoku ra mbok terimo
        Dm       G
    Aku keloro-loro..

        C          G
    Aku meng iso nangis
            Am          G
    Ngampet ning njero ati
          F           Em
    Mergo kebacut tresno
         Dm          G      C
    Kowe malah milih wong liyo..

Musik : Am F Dm G
        Am F Dm G

Reff :
        C           G
    Aku meng iso nyawang
        Am       G
    Ora iso nduweni
          F              Em
    Tresnoku ra mbok terimo
        Dm       G
    Aku keloro-loro..

        C          G
    Aku meng iso nangis
            Am          G
    Ngampet ning njero ati
          F           Em
    Mergo kebacut tresno
         Dm          G      C
    Kowe malah milih wong liyo..

        C           G
    Aku meng iso nyawang
        Am       G
    Ora iso nduweni
          F              Em
    Tresnoku ra mbok terimo
        Dm       G
    Aku keloro-loro..

        C          G
    Aku meng iso nangis
            Am          G
    Ngampet ning njero ati
          F           Em
    Mergo kebacut tresno
         Dm          G      Am
    Kowe malah milih wong liyo..
        F            G            C
    Keloro loro kowe milih wong liyo..

Outro : C

Chord Derradru - Ngampet Tresno


Lihat semua :
  • Chord Derradru
  • Chord Hip Hop Koplo
  •