Kunci Gitar Dk tama - Putusanmu

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C..Em..F Fm C..

   C                      Em
mbiyen kowe ngomong neng aku..
     F    G         C
janjine.. ngancani aku..
  C            F
nanging.. nyatane..
  G                        C
kabeh kui mung ono neng lambemu..

 F                  
opo kowe ora
        C           Am
ngeling sing merjuangke..
     F    G         C
sliramu.. tekan semene..

Reff :
           F        G
 tresnaku iki.. tresno..
          Em               Am
 sing gemati.. marang sliramu..
         Dm       G
 tapi nyatane.. kowe.. 
          C  C7
 malah lungo..

           F          G
 aku mung iso.. dongakne..
      Em   E    Am
 sliramu.. ra cidro..
        Dm       G
 mugo kowe.. bahagio.. 
            (F)
 karo putusanmu..

Musik : F..Fm..C..Am..
        Dm..G..C..G..

   C                      Em
mbiyen kowe ngomong neng aku..
     F    G         C
janjine.. ngancani aku..
  C            F
nanging.. nyatane..
  G                        C
kabeh kui mung ono neng lambemu..

 F                  
opo kowe ora
        C           Am
ngeling sing merjuangke..
     F    G         C
sliramu.. tekan semene..

Reff :
           F        G
 tresnaku iki.. tresno..
          Em               Am
 sing gemati.. marang sliramu..
         Dm       G
 tapi nyatane.. kowe.. 
          C  C7
 malah lungo..

           F          G
 aku mung iso.. dongakne..
      Em   E    Am
 sliramu.. ra cidro..
        Dm       G
 mugo kowe.. bahagio.. 
             C
 karo putusanmu..

           F        G
 tresnaku iki.. tresno..
          Em               Am
 sing gemati.. marang sliramu..
         Dm       G
 tapi nyatane.. kowe.. 
          C    C7
 malah lungo.. hoo..

           F          G
 aku mung iso.. dongakne..
      Em   E    Am
 sliramu.. ra cidro..
        Dm       G
 mugo kowe.. bahagio.. 
             C
 karo putusanmu..

Facebook
Twitter

Chord Dk tama - Putusanmu


Lihat semua :
  • Chord Dk tama
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Lagu Jawa
  •