Kunci Gitar Maxtube Gengs - Pejuang Ati

Transpose:
Intro : G D Em Dm-G
        C D G
        Am D Bm Em
        Am D G D

  G         D           Em Dm-G
kowe.. sing tak perjuangke
  C        D        G
nanging.. opo balasane..
  Am         D
saiki kowe lali
      Bm           Em
kabeh sing tak lakoni
    Am           D            G  D
aku ra iso dadi sing mbok karepi..

 G      D         Em  Dm
aku.. kudu piye maneh
    C       D             G
tresno.. ku mbok anggep remeh..
 Am          D
aku wes ra betah
     Bm            Em
kowe sing nggawe bubrah
        Am
kurang opo mbiyen
        D           G
sabarku wes turah-turah..

Int. Am D Bm Em
     Am D G G7

Reff :
   C        D         Bm Em
 kangen.. kangen ati iki
     Am              D          G
 kenangan kabeh sing wes di jalani
  C      D        Bm       Em
 abot.. atiku iki keloro-loro
            Am
 ben tak pendem kabeh
           D           G
 loro sing ning jero dodo..

Musik : Am D Bm Em
        Am D G
        Am D Bm Em
        Am D G D

 G      D         Em  Dm
aku.. kudu piye maneh
    C       D             G
tresno.. ku mbok anggep remeh..
 Am          D
aku wes ra betah
     Bm            Em
kowe sing nggawe bubrah
        Am
kurang opo mbiyen
        D           G
sabarku wes turah-turah..

Reff :
   C        D         Bm Em
 kangen.. kangen ati iki
     Am              D          G
 kenangan kabeh sing wes di jalani
  C      D        Bm       Em
 abot.. atiku iki keloro-loro
            Am
 ben tak pendem kabeh
           D           G
 loro sing ning jero dodo..

   C        D         Bm Em
 kangen.. kangen ati iki
     Am              D          G
 kenangan kabeh sing wes di jalani
  C      D        Bm       Em
 abot.. atiku iki keloro-loro
            Am
 ben tak pendem kabeh
           D           G
 loro sing ning jero dodo..
            Am
 ben tak pendem kabeh
           D           G
 loro sing ning jero dodo..
            Am
 ben tak pendem kabeh..
           D             C
 loro sing ning.. jero dodo..
 Cm  D       G
 ho..ho.. ho o oho..

[[[CHORD DARI C]]]

Intro : C G Am Gm-C
        F G C
        Dm G Em Am
        Dm G C G

  C         G           Am Gm-C
kowe.. sing tak perjuangke
  F        G        C
nanging.. opo balasane..
  Dm         G
saiki kowe lali
      Em           Am
kabeh sing tak lakoni
    Dm           G            C  G
aku ra iso dadi sing mbok karepi..

 C      G         Am  Gm
aku.. kudu piye maneh
    F       G             C
tresno.. ku mbok anggep remeh..
 Dm          G
aku wes ra betah 
     Em            Am
kowe sing nggawe bubrah
        Dm
kurang opo mbiyen
        G           C
sabarku wes turah-turah..

Int. Dm G Em Am
     Dm G C C7

Reff :
   F        G         Em Am
 kangen.. kangen ati iki
     Dm              G          C
 kenangan kabeh sing wes di jalani
  F      G        Em       Am
 abot.. atiku iki keloro-loro
            Dm
 ben tak pendem kabeh
           G           C
 loro sing ning jero dodo..

Musik : Dm G Em Am
        Dm G C
        Dm G Em Am
        Dm G C G

 C      G         Am  Gm
aku.. kudu piye maneh
    F       G             C
tresno.. ku mbok anggep remeh..
 Dm          G
aku wes ra betah 
     Em            Am
kowe sing nggawe bubrah
        Dm
kurang opo mbiyen
        G           C
sabarku wes turah-turah..

Reff :
   F        G         Em Am
 kangen.. kangen ati iki
     Dm              G          C
 kenangan kabeh sing wes di jalani
  F      G        Em       Am
 abot.. atiku iki keloro-loro
            Dm
 ben tak pendem kabeh
           G           C
 loro sing ning jero dodo..

   F        G         Em Am
 kangen.. kangen ati iki
     Dm              G          C
 kenangan kabeh sing wes di jalani
  F      G        Em       Am
 abot.. atiku iki keloro-loro
            Dm
 ben tak pendem kabeh
           G           C
 loro sing ning jero dodo..
            Dm
 ben tak pendem kabeh
           G            C
 loro sing ning njero dodo..
            Dm
 ben tak pendem kabeh..
           G              F  
 loro sing ning.. njero dodo..
 Fm  G       C 
 ho..ho.. ho o oho..

Chord Maxtube Gengs - Pejuang Ati


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Maxtube Gengs
  •