Kunci Gitar TEKOMLAKU - Kelimpe

Transpose:
Kelimpe 
Original chord dari C

Intro : F G Em Am
        F G C G -Am

C            F
 awale ayem ayem wae..
  G                    C
suwe-suwe malah.. nglimpe..
 Am
opo jalarane kui
    Dm
aku blas ora ngerti
    G               C  G
jebule.. aku tok apusi..

 C
koe ndelik ke rosomu 
     F
nggo wong liyo..
  G                       C
aku tetep nrimo mergo tresno koe..
  Am
pie-pie aku tetep
   Dm
merjuangke koe..
     G                    C
mung nggo hubungane awakdewe..

Int. F G C..

Reff :
       F         G
 wes cukup.. tenango aku
      Em        Am
 ning kene ra lungo..
         F
 percoyo'o sayang..
   G       C   C7
 aku ora ilang..

         F        G
 ra nyongko koe tego..
      Em          Am
 ngapusi aku ning mburiku..
   F         G
 padahal koe sing
        C        A
 tak percoyo.. o o..

    F            G
 arepo koe ko ngono..
      Em           Am
 aku isih tetep nrimo..
        F
 mergo aku tulus..
 G           C C7
 marang sliramu..

Musik : F G Em Am
        F G C C7
        F G Em Am
        F G C..

 C
koe ndelik ke rosomu 
     F
nggo wong liyo..
  G                       C
aku tetep nrimo mergo tresno koe..
  Am
pie-pie aku tetep
   Dm
merjuangke koe..
     G                    C
mung nggo hubungane awakdewe..

Reff :
       F         G
 wes cukup.. tenango aku
      Em        Am
 ning kene ra lungo..
         F
 percoyo'o sayang..
   G       C
 aku ora ilang..

         F        G
 ra nyongko koe tego..
      Em          Am
 ngapusi aku ning mburiku..
   F         G
 padahal koe sing
          C  -C7 A
 tak percoyo.. o o

    F         G
 arepo koe ko ngono..
      Em           Am
 aku isih tetep nrimo..
        F
 mergo aku tulus..
 G           C
 marang sliramu..

    F         G
 arepo koe ko ngono..
      Em           A
 aku isih tetep nrimo..
        F
 mergo aku tulus..
 G           C  C7
 marang sliramu..
          F          G
 wes dek orapopo.. o o..
                 C
 aku wes iso legowo..
-------------- ===ORIGINAL CHORD=== --------------
Intro : C D Bm Em C D G D -Em G C awale ayem ayem wae.. D G suwe-suwe malah.. nglimpe.. Em opo jalarane kui Am aku blas ora ngerti D G D jebule.. aku tok apusi.. G koe ndelik ke rosomu C nggo wong liyo.. D G aku tetep nrimo mergo tresno koe.. Em pie-pie aku tetep Am merjuangke koe.. D G mung nggo hubungane awakdewe.. Int. C D G.. Reff : C D wes cukup.. tenango aku Bm Em ning kene ra lungo.. C percoyo'o sayang.. D G G7 aku ora ilang.. C D ra nyongko koe tego.. Bm Em ngapusi aku ning mburiku.. C D padahal koe sing G E tak percoyo.. o o.. C D arepo koe ko ngono.. Bm Em aku isih tetep nrimo.. C mergo aku tulus.. D G G7 marang sliramu.. Musik : C D Bm Em C D G G7 C D Bm Em C D G.. G koe ndelik ke rosomu C nggo wong liyo.. D G aku tetep nrimo mergo tresno koe.. Em pie-pie aku tetep Am merjuangke koe.. D G mung nggo hubungane awakdewe.. Reff : C D wes cukup.. tenango aku Bm Em ning kene ra lungo.. C percoyo'o sayang.. D G aku ora ilang.. C D ra nyongko koe tego.. Bm Em ngapusi aku ning mburiku.. C D padahal koe sing G -G7 E tak percoyo.. o o C D arepo koe ko ngono.. Bm Em aku isih tetep nrimo.. C mergo aku tulus.. D G marang sliramu.. C D arepo koe ko ngono.. Bm E aku isih tetep nrimo.. C mergo aku tulus.. D G G7 marang sliramu.. C D wes dek orapopo.. o o.. G aku wes iso legowo..

Chord TEKOMLAKU - Kelimpe


Lihat semua :
  • Chord TEKOMLAKU
  •