Kunci Gitar TEKOMLAKU - Pilihane Wong Tuamu

Transpose:

Chord TEKOMLAKU - Pilihane Wong Tuamu

Intro : (C) 
         F G Em Am
         Dm G C..G..

  C          G          Am G
dino wingi nate dadi saksi..
F             G         C
tresnoku sing ngancani uripmu..
    Em                  Am
wes tak perjuangke, opo wae tak nehke..
  F                   G
nanging kahanane koyo ngene..

  C       G         Am      G
sepurane ora biso diteruske..
  F          G             C
kowe malah lungo ninggalke loro..
  Em                   Am
jare dijodohke, marang bapak ibune..
  F        G        C   C7
perih ati ora bakal lali..

Reff :
          F                    G
 aku ro kowe saiki wes ra dadi siji
       Em                        Am
 dudu aku sing mblenjani tresno iki
             Dm                    G
 aku ra nyongko.. tresnoku sing mulyo..
                      C  C7
 kepedot restu wong tuo..

            F                         G
 aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas
             Em                     Am
 amung iso dungo.. mugo tetep iso nerimo
          Dm                G
 lilakno aku.. lakoni tresnamu..
                 C
 pilihane wong tuamu..

Musik : F G Em Am
        Dm G C G..

  C       G         Am      G
sepurane ora biso diteruske..
  F          G             C
kowe malah lungo ninggalke loro..
  Em                   Am
jare dijodohke, marang bapak ibune..
  F        G        C   C7
perih ati ora bakal lali..

Reff :
          F                    G
 aku ro kowe saiki wes ra dadi siji
       Em                        Am
 dudu aku sing mblenjani tresno iki
             Dm                    G
 aku ra nyongko.. tresnoku sing mulyo..
                      C  C7
 kepedot restu wong tuo..

            F                         G
 aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas
             Em                     Am
 amung iso dungo.. mugo tetep iso nerimo
          Dm                G
 lilakno aku.. lakoni tresnamu..
                 C
 pilihane wong tuamu..

          F                    G
 aku ro kowe saiki wes ra dadi siji
       Em                        Am
 dudu aku sing mblenjani tresno iki
             Dm                    G
 aku ra nyongko.. tresnoku sing mulyo..
                      C  C7
 kepedot restu wong tuo..

            F                         G
 aku wes ikhlas senajan ati kadung kandas
             Em                     Am
 amung iso dungo.. mugo tetep iso nerimo
          Dm                G
 lilakno aku.. lakoni tresnamu..
                 C
 pilihane wong tuamu..
          Dm                G
 lilakno aku.. lakoni tresnamu..
                 C
 pilihane wong tuamu..

Lihat semua :
  • Chord TEKOMLAKU
  •