Kunci Gitar Daffa Devara - Kudu Tak Ikhlasno

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F G C Am
        F G C G

C         G   Am Em
dek.. sak tenane
      F         G             C
rekosoku iki yo mung kanggo kowe
        F           G
tak rewangi golek rejeki
   Em            Am
yo mung kanggo sopo
       F      G              C  G
kanggo kowe.. sing tak tresnani..

  C         G  Am Em
tatu.. ning atiku
    F              G          C
keroso nganti ning njero batinku
    F           G          Em   Am
sorote moto iki pancen ora ngapusi
    Dm           G            C
senajan mbrebes eluhku ning pipi..

Reff :
   F                 G
 bolak balik aku dilarani wae
   C       G          Am
 nanging.. aku wes ikhlas
        F
 kenangane mbiyen..
         G
 janjine sing mbiyen
               C  C7
 mbekas ning dodo..

   F
 matur suwun kanggo
           G
 kowe sing tau ning ati
   C    G         Am
 dungo..ku mung siji
       F
 mugo urip mulyo
         G
 bahagio sedoyo
             C  G-G-G
 karo wong liyo..

Musik : F G C Am
        F G C
        F G C Am
        F G C G

 C      G    Am Em
opo.. koyongene
     F         G         C
loro ning ati ora biso mari
       F    G
lilo kudu lilo
   C           Am
pasrah Sing Kuoso
    Dm         G            C  G
senajan loro kudu tak ikhlasno..

Reff :
   F                 G
 bolak balik aku dilarani wae
   C       G          Am
 nanging.. aku wes ikhlas
        F
 kenangane mbiyen..
         G
 janjine sing mbiyen
               C  C7
 mbekas ning dodo..

   F
 matur suwun kanggo
           G
 kowe sing tau ning ati
   C    G         Am
 dungo..ku mung siji
       F
 mugo urip mulyo
         G
 bahagio sedoyo
             C
 karo wong liyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A D Bm
        G A D A

D         A   Bm F#m
dek.. sak tenane
      G         A             D
rekosoku iki yo mung kanggo kowe
        G           A
tak rewangi golek rejeki
   F#m           Bm
yo mung kanggo sopo
       G      A              D  A
kanggo kowe.. sing tak tresnani..

  D         A  Bm F#m
Tatu.. ning atiku
    G              A          D
keroso nganti ning njero batinku
    G           A          F#m  Bm
sorote moto iki pancen ora ngapusi
    Em           A            D
senajan mbrebes eluhku ning pipi..

Reff :
   G                 A
 bolak balik aku dilarani wae
   D       A          Bm
 nanging.. aku wes ikhlas
        G
 kenangane mbiyen.. 
         A
 janjine sing mbiyen
               D  D7
 mbekas ning dodo..

   G
 matur suwun kanggo 
           A
 kowe sing tau ning ati
   D    A         Bm
 dungo..ku mung siji
       G
 mugo urip mulyo 
         A
 bahagio sedoyo
             D  A-A-A
 karo wong liyo..

Musik : G A D Bm
        G A D
        G A D Bm
        G A D A

 D      A    Bm F#m
opo.. koyongene
     G         A         D
loro ning ati ora biso mari
       G    A
lilo kudu lilo 
   D           Bm
pasrah Sing Kuoso
    Em         A            D  A
senajan loro kudu tak ikhlasno..

Reff :
   G                 A
 bolak balik aku dilarani wae
   D       A          Bm
 nanging.. aku wes ikhlas
        G
 kenangane mbiyen.. 
         A
 janjine sing mbiyen
               D  D7
 mbekas ning dodo..

   G
 matur suwun kanggo 
           A
 kowe sing tau ning ati
   D    A         Bm
 dungo..ku mung siji
       G
 mugo urip mulyo 
         A
 bahagio sedoyo
             D
 karo wong liyo..

Chord Daffa Devara - Kudu Tak Ikhlasno


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  •