Kunci Gitar Reva Wijaya - Los Gak Rewel

Transpose:
        C             G
nongko enom jenenge tewel..
          Am             Em
los los wae.. aku panggah gak rewel
          F
senajan loro atiku
        C                      Dm
sing penting aku biso nggawe koe..
    G               C
ngguyu.. wis marem atiku..

Intro : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G 
        C..

Am               F
 koyo sego mambu.. kabeh omonganmu..
C           G
 ra kenek dipercoyo karo digugu
Am                 F
 ngene ngono salah.. jadi serba salah..
C       G
 ku nuruti opo karepmu..
Am             F
 kowe ora biso.. nggawe seneng ati..
C         G
 mung bisane nggawe jeles wae..

Reff :
         C             G
 nongko enom jenenge tewel..
           Am              Em
 los los wae aku.. panggah gak rewel
           F
 senajan loro atiku..
         C                      Dm
 sing penting aku biso nggawe koe..
     G
 ngguyu..

         C             G
 nongko enom jenenge tewel..
           Am              Em
 los los wae.. aku panggah gak rewel..
           F
 senajan loro atiku..
         C                      Dm
 sing penting aku biso nggawe koe..
     G               C
 ngguyu.. wis marem atiku..

Musik : Am.........

Am               F
 koyo sego mambu.. kabeh omonganmu..
C           G
 ra kenek dipercoyo karo digugu
Am                 F
 ngene ngono salah.. jadi serba salah..
C       G
 ku nuruti opo karepmu..
Am             F
 kowe ora biso.. nggawe seneng ati..
C         G
 mung bisane nggawe jeles wae..

Reff :
         C             G
 nongko enom jenenge tewel..
           Am              Em
 los los wae aku.. panggah gak rewel
           F
 senajan loro atiku..
         C                      Dm
 sing penting aku biso nggawe koe..
     G
 ngguyu..

         C             G
 nongko enom jenenge tewel..
           Am              Em
 los los wae.. aku panggah gak rewel..
           F
 senajan loro atiku..
         C                      Dm
 sing penting aku biso nggawe koe..
     G               C
 ngguyu.. wis marem atiku..

Outro : C G Am Em
        F C Dm G 
        C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

        A             E
nongko enom jenenge tewel..
          F#m            C#m
los los wae.. aku panggah gak rewel
          D
senajan loro atiku
        A                      Bm
sing penting aku biso nggawe koe..
    E               A
ngguyu.. wis marem atiku..

Intro : A E F#m C#m
        D A Bm E
        A E F#m C#m
        D A Bm E 
        A..

F#m              D
 koyo sego mambu.. kabeh omonganmu..
A           E
 ra kenek dipercoyo karo digugu
F#m                D
 ngene ngono salah.. jadi serba salah..
A       E
 ku nuruti opo karepmu..
F#m            D
 kowe ora biso.. nggawe seneng ati..
A         E
 mung bisane nggawe jeles wae..

Reff :
         A             E
 nongko enom jenenge tewel..
           F#m             C#m
 los los wae aku.. panggah gak rewel
           D
 senajan loro atiku..
         A                      Bm
 sing penting aku biso nggawe koe..
     E
 ngguyu..

         A             E
 nongko enom jenenge tewel..
           F#m             C#m
 los los wae.. aku panggah gak rewel..
           D
 senajan loro atiku..
         A                      Bm
 sing penting aku biso nggawe koe..
     E               A
 ngguyu.. wis marem atiku..

Musik : F#m.........

F#m              D
 koyo sego mambu.. kabeh omonganmu..
A           E
 ra kenek dipercoyo karo digugu
F#m                D
 ngene ngono salah.. jadi serba salah..
A       E
 ku nuruti opo karepmu..
F#m            D
 kowe ora biso.. nggawe seneng ati..
A         E
 mung bisane nggawe jeles wae..

Reff :
         A             E
 nongko enom jenenge tewel..
           F#m             C#m
 los los wae aku.. panggah gak rewel
           D
 senajan loro atiku..
         A                      Bm
 sing penting aku biso nggawe koe..
     E
 ngguyu..

         A             E
 nongko enom jenenge tewel..
           F#m             C#m
 los los wae.. aku panggah gak rewel..
           D
 senajan loro atiku..
         A                      Bm
 sing penting aku biso nggawe koe..
     E               A
 ngguyu.. wis marem atiku..

Outro : A E F#m C#m
        D A Bm E 
        A..
Facebook
Twitter

Chord Reva Wijaya - Los Gak Rewel


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Reva Wijaya
  •