Kunci Gitar Syahrul Ayung - Ngapuronen

Transpose:
Intro : C G/B Am G F..G...

C          G/B     Am
 sopo sing ora mesake..
Dm
 ndelok kowe ngempet
         G
loro seng mbok rasake..
Em                     Am
 mergo aku sing kurang tresno..
Dm         F
 sing bendino seneng
     G         Dm G
gawe atimu loro..

C          G/B       Am
 suwun wes tau ngancani..
Dm                     G
 sing endi tau ngisini uripku iki..
Em                Am
 mugo koe oleh ganti..
               Dm
wong liyo sing luwih gemati..
F           G
 tekaning mati..

Reff :
    C          F  -Em
 ngapuronen.. aku..
 Dm        G        C
  pernah gawe loro atimu..
 F
  nganti nangis brebes
   C       G/B Am
 mili ning pipimu..
     Dm          G
 wes cukup tekan semene
     Em        Am
 aku nglarani awakmu..
   Dm        G        C
 menowo kowe dudu jodoku..

Musik : F..Em..Dm G C..
        F..Em Am Dm..G...

C          G/B       Am
 suwun wes tau ngancani..
Dm                     G
 sing endi tau ngisini uripku iki..
Em                Am
 mugo koe oleh ganti..
               Dm
wong liyo sing luwih gemati..
F           G
 tekaning mati..

Reff :
    C          F
 ngapuronen.. aku..
 Dm        G        C
  pernah gawe loro atimu..
 F
  nganti nangis brebes
   C           Am
 mili ning pipimu..
     Dm          G
 wes cukup tekan semene
     Em        Am..
 aku nglarani awakmu
   Dm        G        C  G
 menowo kowe dudu jodoku..

    C          F
 ngapuronen.. aku..
 Dm        G        C
  pernah gawe loro atimu..
 F
  nganti nangis brebes
   C           Am
 mili ning pipimu..
     Dm          G
 wes cukup tekan semene
     Em        Am
 aku nglarani awakmu..
   Dm        G        C
 menowo kowe dudu jodoku..
   Dm        G        Em  Am
 menowo kowe dudu jodoku..
   Dm            G          C
 mugo koe ikhlas lahir batinmu..
Facebook
Twitter

Chord Syahrul Ayung - Ngapuronen


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Syahrul Ayung
  •