Kunci Gitar Veraliie - Nate Tresno

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : F G Em A Dm G C..

   C
mbiyen nate tresno
        F
senajan akhire loro
         G
tansah kelingan
                 C
naliko wes dadi mantan..

  Dm         G
endah parase esemmu
  Em          A
tulus roso ne atiku
  Dm        G          C   C7
senajan akhire ko sepeleke..

Dm     G   C       Am
tak tompo.. tak trimo..
  F         G           C    C7
mugo cepet ulih..penggantiku..

Reff :
  F        G            Em
  ra perlu bingung mikirke
           A        Dm
  opo sing dudu dalane
           G           C  C7
  opo sing durung takdire..

  F        G            Em
  ra perlu bingung mikirke
           A          Dm
  opo sing durung jodone
            G     C    C7
  kabeh wes ono garise..

Musik : Dm G Em A Dm G C C7
        Dm G Em A Dm G C G

   C
mbiyen nate tresno
        F
senajan akhire loro
         G
tansah kelingan
                 C
naliko wes dadi mantan..

  Dm         G
endah parase esemmu
  Em          A
tulus roso ne atiku
  Dm        G          C 
senajan akhire ko sepeleke..

Dm     G   C       Am
tak tompo.. tak trimo..
  F         G           C 
mugo cepet ulih..penggantiku..

Reff :
  F        G            Em
  ra perlu bingung mikirke
           A        Dm
  opo sing dudu dalane
           G           C
  opo sing durung takdire..

  F        G            Em
  ra perlu bingung mikirke
           A          Dm
  opo sing durung jodone
            G     C 
  kabeh wes ono garise..

  F        G            Em
  ra perlu bingung mikirke
           A          Dm
  opo sing durung jodone
            G     C
  kabeh wes ono garise..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Veraliie - Nate Tresno

Intro : A B G#m C# F#m B E..

   E
mbiyen nate tresno
        A
senajan akhire loro
         B
tansah kelingan
                 E
naliko wes dadi mantan..

  F#m        B
endah parase esemmu
  G#m         C#
tulus roso ne atiku
  F#m       B          E   E7
senajan akhire ko sepeleke..

F#m    B   E      C#m
tak tompo.. tak trimo..
  A         B           E    E7
mugo cepet ulih..penggantiku..

Reff :
  A        B            G#m
  ra perlu bingung mikirke
           C#       F#m
  opo sing dudu dalane
           B           E  E7
  opo sing durung takdire..

  A        B            G#m
  ra perlu bingung mikirke
           C#         F#m
  opo sing durung jodone
            B     E    E7
  kabeh wes ono garise..

Musik : F#m B G#m C# F#m B E E7
        F#m B G#m C# F#m B E B

   E
mbiyen nate tresno
        A
senajan akhire loro
         B
tansah kelingan
                 E
naliko wes dadi mantan..

  F#m        B
endah parase esemmu
  G#m         C#
tulus roso ne atiku
  F#m       B          E
senajan akhire ko sepeleke..

F#m    B   E      C#m
tak tompo.. tak trimo..
  A         B           E
mugo cepet ulih..penggantiku..

Reff :
  A        B            G#m
  ra perlu bingung mikirke
           C#       F#m
  opo sing dudu dalane
           B           E
  opo sing durung takdire..

  A        B            G#m
  ra perlu bingung mikirke
           C#         F#m
  opo sing durung jodone
            B     E
  kabeh wes ono garise..

  A        B            G#m
  ra perlu bingung mikirke
           C#         F#m
  opo sing durung jodone
            B     E
  kabeh wes ono garise..
Facebook
Twitter

Chord Veraliie - Nate Tresno


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Veraliie
  •