Kunci Gitar Simpang Lima Boyolali - Goodbye Story

Transpose:
Reff :
 F        G          Em
  saben lewat dalan iki
           Am       Dm
 simpang lima boyolali
       G
 aku kelingan kowe
 C              C7
 sing tak tresnani..

 F       G         Em
  sabendinane ro kowe
           Am          Dm
 ngentekke sore neng kene
       G
 bahagiaku mbiyen
 C
 mung sepele..

Intro : F G C G

      C
wis coba tak lalekke
     Am
roso ku dinggo kowe
        F                G
nanging bingung piye carane..

      C
kabeh wis tak lakoni
     Am
ben iso aku lali
     F                     G
karo kowe sing tego ngelarani..

 Em                   Am
ati iki wis kebacut loro..
     Dm          G         C
tego-tegone kowe dolanan roso..

Reff :
 F        G          Em
  saben lewat dalan iki
           Am       Dm
 simpang lima boyolali
       G
 aku kelingan kowe
 C              C7
 sing tak tresnani..

 F       G         Em
  sabendinane ro kowe
           Am          Dm
 ngentekke sore neng kene
       G
 bahagiaku mbiyen
 C
 mung sepele..

Musik : F G Em Am
        Dm G C C7
        F G Em Am
        Dm G C..

 Em                   Am
ati iki wis kebacut loro..
     Dm          G         C
tego-tegone kowe dolanan roso..

Reff :
 F        G          Em
  saben lewat dalan iki
           Am       Dm
 simpang lima boyolali
       G
 aku kelingan kowe
 C              C7
 sing tak tresnani..

 F       G         Em
  sabendinane ro kowe
           Am          Dm
 ngentekke sore neng kene
       G
 bahagiaku mbiyen
 C
 mung sepele..

 F        G          Em
  saben lewat dalan iki
           Am       Dm
 simpang lima boyolali
       G
 aku kelingan kowe
 C              C7
 sing tak tresnani..

 F       G         Em
  sabendinane ro kowe
           Am          Dm
 ngentekke sore neng kene
       G
 bahagiaku mbiyen
 C
 mung sepele..
 F      G
  bahagiaku mbiyen
 C
 mung sepele..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Reff :
 A        B          G#m
  saben lewat dalan iki
           C#m      F#m
 simpang lima boyolali
       B
 aku kelingan kowe
 E              E7
 sing tak tresnani..

 A       B         G#m
  sabendinane ro kowe
           C#m         F#m
 ngentekke sore neng kene
       B
 bahagiaku mbiyen
 E
 mung sepele..

Intro : A B E B

      E
wis coba tak lalekke
     C#m
roso ku dinggo kowe
        A                B
nanging bingung piye carane..

      E
kabeh wis tak lakoni
     C#m
ben iso aku lali
     A                     B
karo kowe sing tego ngelarani..

 G#m                  C#m
ati iki wis kebacut loro..
     F#m         B         E
tego-tegone kowe dolanan roso..

Reff :
 A        B          G#m
  saben lewat dalan iki
           C#m      F#m
 simpang lima boyolali
       B
 aku kelingan kowe
 E              E7
 sing tak tresnani..

 A       B         G#m
  sabendinane ro kowe
           C#m         F#m
 ngentekke sore neng kene
       B
 bahagiaku mbiyen
 E
 mung sepele..

Musik : A B G#m C#m
        F#m B E E7
        A B G#m C#m
        F#m B E..

 G#m                  C#m
ati iki wis kebacut loro..
     F#m         B         E
tego-tegone kowe dolanan roso..

Reff :
 A        B          G#m
  saben lewat dalan iki
           C#m      F#m
 simpang lima boyolali
       B
 aku kelingan kowe
 E              E7
 sing tak tresnani..

 A       B         G#m
  sabendinane ro kowe
           C#m         F#m
 ngentekke sore neng kene
       B
 bahagiaku mbiyen
 E
 mung sepele..

 A        B          G#m
  saben lewat dalan iki
           C#m      F#m
 simpang lima boyolali
       B
 aku kelingan kowe
 E              E7
 sing tak tresnani..

 A       B         G#m
  sabendinane ro kowe
           C#m         F#m
 ngentekke sore neng kene
       B
 bahagiaku mbiyen
 E
 mung sepele..
 A      B
  bahagiaku mbiyen
 E
 mung sepele..
Facebook
Twitter

Chord Simpang Lima Boyolali - Goodbye Story


Lihat semua :
  • Chord Goodbye Story
  • Chord Hip Hop Koplo
  •