Kunci Gitar Ojo Ngece Karo Wong Ora Nduwe - JA'iK feat. Nokeep Reborn

Transpose:
Intro : C Dm G C
        F C G C..

       C                Dm
ojo ngece karo wong ora nduwe..
        G                    C
rojo brono yen mati ora di gowo..
        F                    C
bebasan urip mung mampir ngombe..
        G                    C
ngono kuwi jare bini sepuh kae..

       C                Dm
ojo ngece karo wong ora nduwe..
        G                    C
rojo brono yen mati ora di gowo..
        F                    C
bebasan urip ming mampir ngombe..
        G                    C
ngono kuwi jare nini sepuh kae..

             C                 Dm
nek numpak sepur asepe metu nduwur..
             G                    C
tiwas ajur mumur yen awak ora di atur..
             C                 Dm
nek numpak motor asepe metu ngisor..
                  G
urip neng alam ndonyo 
                   C
kudu sugih andhap asor..

[Reff I:]
              F                C
 nek numpak becak asepe metu telak..
               G                     C
 ojo ngguyu ngakak yen urip lagi kepenak..
               F                 C
 nek numpak andhong asepe metu bokong..
                    G
 ojo plenggang plenggong
                         C
 mengko mundak koyo grandhong..

     C                 Dm
dadi wong ojo rumongso biso..
         G                    C
nanging uwong seng biso rumongso..
            F                   C
wong seng becik simpeno kebecikane..
        G                    C
ngono kuwi jarene simbahku dewe..

            C                      Dm
nek rujak nanas pantes diwadahi gelas..
             G                      C
tiwas adem panas seng digagas ora waras..
             C                      Dm
nek rujak dondong pantes diwadahi lodhong..
                   G
ojo plenggang plenggong
                       C
mengko mundak koyo grandong..

[Reff II:]
             F                    C
 nek rujak mayit lalapane rumah sakit..
                 G
 bingung golek duit
                    C
 ngurusi barang kejepit..
             F                    C
 nek rujak mayit lalapane rumah sakit..
                 G
 bingung golek duit
                    C
 ngurusi barang kejepit..

    C                           Dm
dadio wong seng becik ojo do syirik
opo-opo marai mangkel
    G
mengko malah kowe dadi nggrundel
  C
tiwas ngalah malah do ngeyel
    F
mulane kowe manuto wong tuwo
 C
ojo pisan-pisan kowe neko neko
  G
jaman saiki sitik-sitik metu ragad
 C
urip'e ora tentrem malah kowe dadi njepat

     C
mulakno-mulakno rasah do ngeyel
Dm
wong tuwo le ngandani angel
  G
bola bali bola bali kowe nglarani ati
C
wong tuwomu dadi loro ati
   F
ngalor ngidul ngulon ngetan
    C
aku wis kenthir ra iso mikir
  G            C
kiwo, kiwo, kluwer kluwer..

[Reff End:]
             F                    C
 nek rujak mayit lalapane rumah sakit..
                 G
 bingung golek duit
                    C
 ngurusi barang kejepit..
             F                    C
 nek rujak mayit lalapane rumah sakit..
                 G
 bingung golek duit
                    C
 ngurusi barang kejepit..

             F                    C
 nek rujak mayit lalapane rumah sakit..
                 G
 bingung golek duit
                    C
 ngurusi barang kejepit..
             F                    C
 nek rujak mayit lalapane rumah sakit..
                 G
 bingung golek duit
                    C
 ngurusi barang kejepit..
Facebook
Twitter

Chord Ojo Ngece Karo Wong Ora Nduwe - JA'iK feat. Nokeep Reborn


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Jaik GST
  • Chord Nokeep Reborn
  •