Kunci Gitar Galang Fajar - Mendem Roso

Transpose:
Intro : C D G Em
        Am D G..

G                  C
 ndek mbiyen trimo dolanan..
D            G
 suwe suwe dadi tenanan..
Em               Am
 sak suwene dewe konconan
       D         C         G
ra keroso jebul aku mendem tresno..

Int. C D G..

G                     C
 seneng atiku nyawang esemmu..
D               G
 naliko iso nyanding sliramu..
Em                Am
 gede roso tak pendem jero dodo
         D     C     G   G G7
senajan asline atiku loro..

Reff :
 C      D         G     Em
 dek.. aku kudu piye saiki
         Am         D         G
 arep ngomong.. tresno marang sliramu..
   C     D          G       Em
 tapi.. aku sadar sopo aku iki
            Am      D          G
 wong sing ora kudu mbok pedulike..

     C            D
 tresno lan sayangku iki
     G                 Em
 ben tak pendem ning jero dodo
   Am        D           G
 mugi.. kuat ati kersane Gusti..

Musik : Em Am D G
        Am Em D..

G                     C
 seneng atiku nyawang esemmu..
D               G
 naliko iso nyanding sliramu..
Em                Am
 gede roso tak pendem jero dodo
         D     C     G   G7
senajan asline atiku loro..

Reff :
 C      D         G     Em
 dek.. aku kudu piye saiki
         Am         D         G
 arep ngomong.. tresno marang sliramu..
   C     D          G       Em
 tapi.. aku sadar sopo aku iki
            Am      D          G
 wong sing ora kudu mbok pedulike..

 C      D         G     Em
 dek.. aku kudu piye saiki
         Am         D         G
 arep ngomong.. tresno marang sliramu..
   C     D          G       Em
 tapi.. aku sadar sopo aku iki
            Am      D          G
 wong sing ora kudu mbok pedulike..

     C            D
 tresno lan sayangku iki
     G                 Em
 ben tak pendem ning jero dodo
   Am        D           G
 mugi.. kuat ati kersane Gusti..
   Am        D        G
 mugi.. kuat ati kersane Gusti..
Facebook
Twitter

Chord Galang Fajar - Mendem Roso


Lihat semua :
  • Chord Galang Fajar
  • Chord Hip Hop Koplo
  •