Kunci Gitar Dimski DAP - Gandeng Karo Liyane

Transpose:
☕ Capo fret 5

Intro : F G Em Am
        Dm G C G

C                    Dm
 yen kelingan manise esemmu
G               C
 atiku rasane loro
F          Em            Am
 koe lungo.. neng ngendi paranmu
Dm           E
gawe tatu atiku..

C                   Dm
 aku sadar rong iso nuruti
G                    C
 panjalukanmu seng koyo saiki
F                   Em
 mugi Gusti mbinerkahi
       Am          Dm
dalan uripku seng urong pasti
      G
seng urong pasti..

Reff :
 F     G           C         Am
  tak adohi leh ku golek rejeki
 Dm       G            C          C7
  kabeh semoto yo mung kanggo awakmu..
 Dm       G
  tak kuatke senadyan
   C           Am
 roso kangen soyo gedhe
 Dm                       G
  kok tibak e koe gandeng karo liyane..

  F            G        Em         Am
 uwes cukup njogo atiku kanggo awakmu
   Dm         G
 2 tahun gandengan tresnaku
 C             C7
 pok nggok dolanan
   F        G            Em         Am
 manis janjimu ngomong sayang karo aku
   Dm            G          C
 jebul luput aku njagakke jodoh e koncoku..

Musik : F G C Am
        Dm G C C7
        F G Em Am
        Dm G C G

Reff :
 F     G           C         Am
  tak adohi leh ku golek rejeki
 Dm       G            C          C7
  kabeh semoto yo mung kanggo awakmu..
 Dm       G
  tak kuatke senadyan
   C           Am
 roso kangen soyo gedhe
 Dm
  kok tibak e koe
         G             A
 gandeng karo liyane.. ee wooo..

(Overtune)
   G            A       D          Bm
 matursuwun wes jogo atimu kanggo aku
   Em         D             G        G7
 2 tahun gandengan mung iso dadi kenangan
   G          A           D          Bm
 siji panjalukku tulung lilakno lungaku
   Em         A         D
 sepurane aku wes raiso nyanding sliramu..

  G            A        F#m        Bm
 uwes cukup njogo atiku kanggo awakmu..
   Em         A
 2 tahun gandengan tresnaku
 D             D7
 pok nggok dolanan
   G        A            F#m       Bm
 manis janjimu ngomong sayang karo aku
   Em            A          D
 jebul luput aku njagakke jodoh e koncoku..
   Em            A          G     A    D
 jebul luput aku njagakke jodoh e koncoku..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb C Am Dm
        Gm C F C

F                    Gm
 yen kelingan manise esemmu
C               F
 atiku rasane loro
Bb         Am            Dm
 koe lungo.. neng ngendi paranmu
Gm           A
gawe tatu atiku..

F                   Gm
 aku sadar rong iso nuruti
C                    F
 panjalukanmu seng koyo saiki
Bb                  Am
 mugi Gusti mbinerkahi
       Dm          Gm 
dalan uripku seng urong pasti
      C
seng urong pasti..

Reff :
 Bb    C           F         Dm
  tak adohi leh ku golek rejeki
 Gm       C            F          F7
  kabeh semoto yo mung kanggo awakmu..
 Gm       C
  tak kuatke senadyan
   F           Dm
 roso kangen soyo gedhe
 Gm                       C
  kok tibak e koe gandeng karo liyane..

  Bb           C        Am         Dm
 uwes cukup njogo atiku kanggo awakmu
   Gm         C
 2 tahun gandengan tresnaku
 F             F7
 pok nggok dolanan
   Bb       C            Am         Dm
 manis janjimu ngomong sayang karo aku
   Gm            C          F
 jebul luput aku njagakke jodoh e koncoku..

Musik : Bb C F Dm
        Gm C F F7
        Bb C Am Dm
        Gm C F C

Reff :
 Bb    C           F         Dm
  tak adohi leh ku golek rejeki
 Gm       C            F          F7
  kabeh semoto yo mung kanggo awakmu..
 Gm       C
  tak kuatke senadyan
   F           Dm
 roso kangen soyo gedhe
 Gm
  kok tibak e koe
         C             D
 gandeng karo liyane.. ee wooo..

(Overtune)
   C            D       G          Em
 matursuwun wes jogo atimu kanggo aku
   Am         G             C        C7
 2 tahun gandengan mung iso dadi kenangan
   C          D           G          Em
 siji panjalukku tulung lilakno lungaku
   Am         D         G
 sepurane aku wes raiso nyanding sliramu..

  C            D        Bm         Em
 uwes cukup njogo atiku kanggo awakmu..
   Am         D
 2 tahun gandengan tresnaku
 G             G7
 pok nggok dolanan
   C        D            Bm        Em
 manis janjimu ngomong sayang karo aku
   Am            D          G
 jebul luput aku njagakke jodoh e koncoku..
   Am            D          C     D    G
 jebul luput aku njagakke jodoh e koncoku..
Facebook
Twitter

Chord Dimski DAP - Gandeng Karo Liyane


Lihat semua :
  • Chord Dimski DAP
  • Chord Hip Hop Koplo
  •