Kunci Gitar Ra Mbakat - Bukti Tresno

Transpose:
Intro : C -G/B Am Dm G
        Em A Dm G

C        -G/B Am
tresno iki.. ora tak blenjani..
    Dm                   G
tunggu cah ayu.. sing paling tak tresnani..
  Em                   Am
bakal tak buktekke.. karo sakkabehe..
           Dm          G           C  G
yen tresno iki.. tak jogo sampek mati..

C                   Am
sabar cah ayu.. entenono tekaku..
  Dm                          G
bakal tak lamar.. ning ngarep orang tuamu..
    Em                     Am
ben kowe percoyo.. yen aku pancen tresno..
        Dm         G      C  C7
tak lakoni.. sak kedepe moto..

Reff :
    F          G
 sayang.. aku uwis mantep..
            Em                  Am
 nyanding kowe.. urip dinggo saklawase..
        Dm                  G
 bapak ibu sampun.. paringi restune
                 C    C7
 dinggo aku karo kowe..

Musik : F G Em A Dm G

  Em           A
karo.. kowe.. urip sesandingan..
  Dm           G
karo.. kowe.. urip bebarengan..

C                   Am
sabar cah ayu.. entenono tekaku..
  Dm                          G
bakal tak lamar.. ning ngarep orang tuamu..
    Em                     Am
ben kowe percoyo.. yen aku pancen tresno..
        Dm         G      C  C7
tak lakoni.. sak kedepe moto..

Reff :
    F          G
 sayang.. aku uwis mantep..
            Em                  Am
 nyanding kowe.. urip dinggo saklawase..
        Dm                  G
 bapak ibu sampun.. paringi restune
                 C    C7
 dinggo aku karo kowe..

   F           G
 sayang.. aku uwis mantep..
            Em                  Am
 nyanding kowe.. urip dinggo saklawase..
        Dm                  G
 bapak ibu sampun.. paringi restune..
  F              G
 iki.. bukti tresnane
                 C
 seko aku kanggo kowe..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G -D/F# Em Am D
        Bm E Am D

G        -D/F# Em
tresno iki.. ora tak blenjani..
    Am                   D
tunggu cah ayu.. sing paling tak tresnani..
  Bm                   Em
bakal tak buktekke.. karo sakkabehe..
           Am          D           G  D
yen tresno iki.. tak jogo sampek mati..

G                   Em
sabar cah ayu.. entenono tekaku..
  Am                          D
bakal tak lamar.. ning ngarep orang tuamu..
    Bm                     Em
ben kowe percoyo.. yen aku pancen tresno..
        Am         D      G  G7
tak lakoni.. sak kedepe moto..

Reff :
    C          D
 sayang.. aku uwis mantep..
            Bm                  Em
 nyanding kowe.. urip dinggo saklawase..
        Am                  D
 bapak ibu sampun.. paringi restune
                 G    G7
 dinggo aku karo kowe..

Musik : C D Bm E Am D

  Bm           E
karo.. kowe.. urip sesandingan..
  Am           D
karo.. kowe.. urip bebarengan..

G                   Em
sabar cah ayu.. entenono tekaku..
  Am                          D
bakal tak lamar.. ning ngarep orang tuamu..
    Bm                     Em
ben kowe percoyo.. yen aku pancen tresno..
        Am         D      G  G7
tak lakoni.. sak kedepe moto..

Reff :
    C          D
 sayang.. aku uwis mantep..
            Bm                  Em
 nyanding kowe.. urip dinggo saklawase..
        Am                  D
 bapak ibu sampun.. paringi restune
                 G    G7
 dinggo aku karo kowe..

   C           D
 sayang.. aku uwis mantep..
            Bm                  Em
 nyanding kowe.. urip dinggo saklawase..
        Am                  D
 bapak ibu sampun.. paringi restune..
  C              D
 iki.. bukti tresnane
                 G
 seko aku kanggo kowe..

Chord Ra Mbakat - Bukti Tresno


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Ra Mbakat
  •