Kunci Gitar Iky - Rapopo

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : F G Em Am
        Dm G C

C     G                      Am
wingi.. kowe selalu ono neng kene
F          G            Em     Am
 lungguh jejer bareng karo awakku
  Dm          G            C
sesandingan karo mesem ngguyu..

C       G                Am
nanging.. semenjak ono kae
F        G         Em     Am
 kabeh dadi bedo seko awakmu
    Dm        G       C
duh Gusti kuatno ati iki..

Em                   Am
pas kowe loro kowe moro aku rapopo
  F         G         C
bahagia sak penakmu dewe..

Reff :
  F            G
  aku.. neng kene..
       Em         Am
  ra tau.. ngenei loro..
           Dm
  dinggo kowe..
       G            C
  ra bakal tak lakokke..

  F           G
  nanging.. kowe..
    Em     Am  F
  sebalike aku rapopo
  G              C
  kabeh.. tak tompo..

Musik : F G Em Am
        Dm G C

Em                   Am
pas kowe loro kowe moro aku rapopo
  F         G         C
bahagia sak penakmu dewe..

Reff :
  F            G
  aku.. neng kene..
       Em         Am
  ra tau.. ngenei loro..
           Dm
  dinggo kowe..
       G            C
  ra bakal tak lakokke..

  F           G
  nanging.. kowe..
    Em     Am  F
  sebalike aku rapopo
  G              C
  kabeh.. tak tompo..

Reff End :
  F            G
  aku.. neng kene..
       Em         Am
  ra tau.. ngenei loro
  A       Dm
  dinggo kowe..
       G            C
  ra bakal tak lakokke.. eee ee..

  F           G
  nanging.. kowe..
    Em     Am  Dm
  sebalike aku rapopo
  G              C
  kabeh.. tak tompo..
      Dm
  aku rapopo..
  G              C
  kabeh.. tak tompo..

Outro : F#

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A B G#m C#m
        F#m B E

E     B                      C#m
wingi.. kowe selalu ono neng kene
A          B            G#m    C#m
 lungguh jejer bareng karo awakku
  F#m         B            E
sesandingan karo mesem ngguyu..

E       B                C#m
nanging.. semenjak ono kae
A        B         G#m    C#m
 kabeh dadi bedo seko awakmu
    F#m       B       E
duh Gusti kuatno ati iki..

G#m                  C#m
pas kowe loro kowe moro aku rapopo
  A         B         E
bahagia sak penakmu dewe..

Reff :
  A            B
  aku.. neng kene..
       G#m        C#m
  ra tau.. ngenei loro..
           F#m
  dinggo kowe.. 
       B            E
  ra bakal tak lakokke..

  A           B
  nanging.. kowe..
    G#m    C#m A
  sebalike aku rapopo
  B              E
  kabeh.. tak tompo..

Musik : A B G#m C#m
        F#m B E

G#m                  C#m
pas kowe loro kowe moro aku rapopo
  A         B         E
bahagia sak penakmu dewe..

Reff :
  A            B
  aku.. neng kene..
       G#m        C#m
  ra tau.. ngenei loro..
           F#m
  dinggo kowe.. 
       B            E
  ra bakal tak lakokke..

  A           B
  nanging.. kowe..
    G#m    C#m A
  sebalike aku rapopo
  B              E
  kabeh.. tak tompo..

Reff End :
  A            B
  aku.. neng kene..
       G#m        C#m
  ra tau.. ngenei loro
  C#      F#m
  dinggo kowe.. 
       B            E
  ra bakal tak lakokke.. eee ee..

  A           B
  nanging.. kowe..
    G#m    C#m F#m
  sebalike aku rapopo
  B              E
  kabeh.. tak tompo..
      F#m
  aku rapopo..
  B              E
  kabeh.. tak tompo..

Outro : Bb
Facebook
Twitter

Chord Iky - Rapopo


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  •