Kunci Gitar Junjungane Ati - Tupang

Transpose:
Capo fret 5

Intro : C Em F G..

Reff :
 C                         F
  sing tak junjung ning atiku
   G                C
 kowe sing karo liyane..
 C                  F
  opo kowe ra meksakke
  G                    C
 aku tansah eling sliramu..

   C
mbiyen aku tahu
     F
ragu karo kowe
        G
nanging nyatane seje
      C
kowe iso mbuktekke
     Dm          G
jare wong liyo kere
       E          Am
ra iso mangan ngombe
        Dm        G
nanging takdire seje
      C
kowe iso munggah mbale..

     F        G
njur kepiye maneh
         C-G/B -Am 
sego wes dadi bubur
    Dm        G
aku wes noto ati
          C
tak pileh dalan mundur..

F   G       C-G/B-Am
uripmu dudu u rip ku
    Dm          G
aku lan kowe pancen
     C
dudu jodone..

Reff :
 C                         F
  sing tak junjung ning atiku
   G                C
 kowe sing karo liyane..
 C                  F
  opo kowe ra meksakke
  G                    C
 aku tansah eling sliramu..

Musik : F G Em Am
        Dm G C F C F

   C
mbiyen aku tahu
     F
ragu karo kowe
        G
nanging nyatane seje
      C
kowe iso mbuktekke
     Dm          G
jare wong liyo kere
       E          Am
ra iso mangan ngombe
        Dm        G
nanging takdire seje
      C
kowe iso munggah mbale..

     F        G
njur kepiye maneh
         C-G/B -Am 
sego wes dadi bubur
    Dm        G
aku wes noto ati
          C
tak pileh dalan mundur..

F   G       C-G/B-Am
uripmu dudu u rip ku
    Dm          G
aku lan kowe pancen
     C
dudu jodone..

Reff :
 C                         F
  sing tak junjung ning atiku
   G                C
 kowe sing karo liyane..
 C                  F
  opo kowe ra meksakke
  G                    C
 aku tansah eling sliramu..

 C                         F
  sing tak junjung ning atiku
   G                C
 kowe sing karo liyane..
 C                  F
  opo kowe ra meksakke
  G                    C
 aku tansah eling sliramu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F Am Bb C..

Reff :
 F                         Bb
  sing tak junjung ning atiku
   C                F
 kowe sing karo liyane..
 F                  Bb
  opo kowe ra meksakke
  C                    F
 aku tansah eling sliramu..

   F
mbiyen aku tahu 
     Bb
ragu karo kowe
        C
nanging nyatane seje 
      F
kowe iso mbuktekke
     Gm          C
jare wong liyo kere
       A          Dm
ra iso mangan ngombe
        Gm        C
nanging takdire seje
      F
kowe iso munggah mbale..

     Bb       C
njur kepiye maneh
         F-C/E  Dm    
sego wes dadi bubur
    Gm        C
aku wes noto ati
          F
tak pileh dalan mundur..

Bb  C       F-C/E Dm
uripmu dudu u rip ku
    Gm          C
aku lan kowe pancen
     F
dudu jodone..

Reff :
 F                         Bb
  sing tak junjung ning atiku
   C                F
 kowe sing karo liyane..
 F                  Bb
  opo kowe ra meksakke
  C                    F
 aku tansah eling sliramu..

Musik : Bb C Am Dm
        Gm C F Bb F Bb

   F
mbiyen aku tahu 
     Bb
ragu karo kowe
        C
nanging nyatane seje 
      F
kowe iso mbuktekke
     Gm          C
jare wong liyo kere
       A          Dm
ra iso mangan ngombe
        Gm        C
nanging takdire seje
      F
kowe iso munggah mbale..

     Bb       C
njur kepiye maneh
         F-C/E  Dm    
sego wes dadi bubur
    Gm        C
aku wes noto ati
          F
tak pileh dalan mundur..

Bb  C       F-C/E Dm
uripmu dudu u rip ku
    Gm          C
aku lan kowe pancen
     F
dudu jodone..

Reff :
 F                         Bb
  sing tak junjung ning atiku
   C                F
 kowe sing karo liyane..
 F                  Bb
  opo kowe ra meksakke
  C                    F
 aku tansah eling sliramu..

 F                         Bb
  sing tak junjung ning atiku
   C                F
 kowe sing karo liyane..
 F                  Bb
  opo kowe ra meksakke
  C                    F
 aku tansah eling sliramu..

Chord Junjungane Ati - Tupang


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Tupang
  •