Kunci Gitar Andros Los Bandros - Kuli No Cidro

Transpose:
Intro : C D Bm Em
        Am D G G7
        C D Bm Em
        Am D G..

 G            D          Em Bm
aku lilo.. kerjo saben dino..
 C           G            D
esuk awan bengi tetep kerjo..
  C          D        G
jaremu.. ben uripe mulyo..

  G             D          Em Bm
nanging.. kahanane koyo ngene..
  C            G          D
kowe milih.. lanangan liyane..
  C           D        G
jaremu.. sing mapan kerjone..

Reff :
 C            D           Bm Em
 dek.. tegane kowe mblenjani..
          Am           D
 sing tok wedeni.. gur siji
     Bm       Em
 aku raiso nyukupi
    Am       D         G G7
 mergo harianku ora mesti..

      C      D           Bm Em
 cah ayu.. tenangno pikirmu..
       Am
 tak jamin sandang
   D             G G7
 pangan lan wedakmu..

   C            D
 kowe tetep iso pupuran
   Bm           Em
 kowe tetep iso susuran
     Am         D        G
 senajan kuli.. okeh sabetan..

Musik : C D Bm Em
        Am D G G7
        C D Bm Em
        Am D G..

  G             D          Em Bm
nanging.. kahanane koyo ngene..
  C            G          D
kowe milih.. lanangan liyane..
  C           D        G
jaremu.. sing mapan kerjone..

Reff :
 C            D           Bm Em
 dek.. tegane kowe mblenjani..
          Am           D
 sing tok wedeni.. gur siji
     Bm       Em
 aku raiso nyukupi
    Am       D         G G7
 mergo harianku ora mesti..

      C      D           Bm Em
 cah ayu.. tenangno pikirmu..
       Am
 tak jamin sandang
   D             G G7
 pangan lan wedakmu..

   C            D
 kowe tetep iso pupuran
   Bm           Em
 kowe tetep iso susuran
     Am         D      G
 senajan kuli.. okeh sabetan..

 C            D           Bm Em
 dek.. tegane kowe mblenjani..
          Am           D
 sing tok wedeni.. gur siji
     Bm       Em
 aku raiso nyukupi
    Am       D         G G7
 mergo harianku ora mesti..

      C      D           Bm Em
 cah ayu.. tenangno pikirmu..
       Am
 tak jamin sandang
   D             G G7
 pangan lan wedakmu..

   C            D
 kowe tetep iso pupuran
   Bm           Em
 kowe tetep iso susuran
     Am         D      G
 senajan kuli.. okeh sabetan..

    C          D
tak ikhlaske lungamu
          Bm       Em
wes tak sabarke atiku
  Am            D        G
kowe uwes milih karo liyane..

Reff End :
        C           D
 yen pancen iki wes nasipku
      Bm           Em
 kudu pisahan karo awakmu
     Am          D        G
 mungkin iki wes dadi dalane
     C        D               C   Cm G..
 aku lan kowe.. wes loss dewe-dewe..
Facebook
Twitter

Chord Andros Los Bandros - Kuli No Cidro


Lihat semua :
  • Chord Andros Los Bandros
  • Chord Hip Hop Koplo
  •