Kunci Gitar EASTBEST - Nompo Loro

Transpose:
Intro : C G Am..Dm..G..
        Em..Am..F G C..

  C        G             Am
kelingan.. ndek mbiyen kae..
 Dm                           G
aku whatsapp sliramu ngongkon ngeterke..
  Em                    Am
wira wiri mubengi dalan kutho kediri..
     F       G        C
kowe janji bakal tumekan pati..

Int. F G C..
 
  C            G       Am
pamitmu lungo amung sesasi..
  Dm                       G
golek rejeki kanggo nyenengno ati..
  Em                        Am
nanging kowe tego mblenjani janji iki..
      F          G        C
lewat story kowe nglarani ati..

Int. F G C..

Reff :
  F     G        Em   Am
 aku ikhlas.. nompo loro..
       Dm          E           Am  A
 masio sesek ing dodo ra tak roso..
     F    G      Em    Am
 yen takdire.. kudu ngene..
      Dm
 mung ikhlas nerimo..
     E                   Am
 tak dongakno kowe iso luwih mulyo..

Musik : F G Em Am
        Dm E Am A
        F G Em Am
        F G C..

 C           G        Am
atiku seng loro uwes ora tak roso..
    Dm                   G
yen nyawang sliramu ugo iso mulyo..
     Em                    Am 
ning lor pertigaan saksi bisu perpisahan..
    F         G          C
aku ro kowe.. yen pernah gandengan..

Int. F G C..

Reff :
  F     G        Em   Am
 aku ikhlas.. nompo loro..
       Dm          E           Am  A
 masio sesek ing dodo ra tak roso..
     F    G      Em    Am
 yen takdire.. kudu ngene..
      Dm
 mung ikhlas nerimo..
     E                   Am
 tak dongakno kowe iso luwih mulyo..

  F     G        Em   Am
 aku ikhlas.. nompo loro..
       Dm          E           Am  A
 masio sesek ing dodo ra tak roso..
     F    G      Em    Am
 yen takdire.. kudu ngene..
      Dm
 mung ikhlas nerimo..
     E                   Am
 tak dongakno kowe iso luwih mulyo..

Chord EASTBEST - Nompo Loro


Lihat semua :
  • Chord EASTBEST
  • Chord Hip Hop Koplo
  •