Kunci Gitar Gabby Luinsky - Aku Nganan Kowe Ngiwo

Transpose:
Intro : Am Em Am Em
        F G C E

Am                       Em
sayang.. sing tak sayang sayang..
   F            G
saikine.. uwis ilang..
Am                Em
ilang.. ono ing paran..
     F          G
janjimu.. kari angenan..

Am           Em
loro.. atiku loro..
        F                    G
yen tresnomu.. kanggo wong liyo..
Am                Em
lilo.. cobo tak lilakno..
    F                 G
senadyan.. abot tak roso..

Reff :
        Am
 aku mlaku nganan..
         Em
 kowe mlaku ngiwo..
         F
 aku sek bertahan..
        G
 kowe karo wong liyo..

          Am
 aku sing melu perang..
       Em
 ora tahu menang..
          F
 aku sing berjuang..
         G            C
 tapi de'e sing kok sayang..

Musik : Am Em Am Em
        F G C E

Am                       Em
sayang.. sing tak sayang sayang..
   F            G
saikine.. uwis ilang..
Am                Em
ilang.. ono ing paran..
     F          G
janjimu.. kari angenan..

Am           Em
loro.. atiku loro..
        F                    G
yen tresnomu.. kanggo wong liyo..
Am                Em
lilo.. cobo tak lilakno..
    F                 G
senadyan.. abot tak roso..

Reff :
        Am
 aku mlaku nganan..
         Em
 kowe mlaku ngiwo..
         F
 aku sek bertahan..
        G
 kowe karo wong liyo..

          Am
 aku sing melu perang..
       Em
 ora tahu menang..
          F
 aku sing berjuang..
         G            C
 tapi de'e sing kok sayang..

        Am
 aku mlaku nganan..
         Em
 kowe mlaku ngiwo..
         F
 aku sek bertahan..
        G
 kowe karo wong liyo..

          Am
 aku sing melu perang..
       Em
 ora tahu menang..
          F
 aku sing berjuang..
         G            C
 tapi de'e sing kok sayang..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Gabby Luinsky - Aku Nganan Kowe Ngiwo

Intro : F#m C#m F#m C#m
        D E A C#

F#m                      C#m
sayang.. sing tak sayang sayang..
   D            E
saikine.. uwis ilang..
F#m               C#m
ilang.. ono ing paran..
     D          E
janjimu.. kari angenan..

F#m          C#m
loro.. atiku loro..
        D                    E
yen tresnomu.. kanggo wong liyo..
F#m               C#m
lilo.. cobo tak lilakno..
    D                 E
senadyan.. abot tak roso..

Reff :
        F#m
 aku mlaku nganan..
         C#m
 kowe mlaku ngiwo..
         D
 aku sek bertahan.. 
        E
 kowe karo wong liyo..

          F#m
 aku sing melu perang..
       C#m
 ora tahu menang..
          D
 aku sing berjuang..
         E            A
 tapi de'e sing kok sayang..

Musik : F#m C#m F#m C#m
        D E A C#

F#m                      C#m
sayang.. sing tak sayang sayang..
   D            E
saikine.. uwis ilang..
F#m               C#m
ilang.. ono ing paran..
     D          E
janjimu.. kari angenan..

F#m          C#m
loro.. atiku loro..
        D                    E
yen tresnomu.. kanggo wong liyo..
F#m               C#m
lilo.. cobo tak lilakno..
    D                 E
senadyan.. abot tak roso..

Reff :
        F#m
 aku mlaku nganan..
         C#m
 kowe mlaku ngiwo..
         D
 aku sek bertahan.. 
        E
 kowe karo wong liyo..

          F#m
 aku sing melu perang..
       C#m
 ora tahu menang..
          D
 aku sing berjuang..
         E            A
 tapi de'e sing kok sayang..

        F#m
 aku mlaku nganan..
         C#m
 kowe mlaku ngiwo..
         D
 aku sek bertahan.. 
        E
 kowe karo wong liyo..

          F#m
 aku sing melu perang..
       C#m
 ora tahu menang..
          D
 aku sing berjuang..
         E            A
 tapi de'e sing kok sayang..
Facebook
Twitter

Chord Gabby Luinsky - Aku Nganan Kowe Ngiwo


Lihat semua :
  • Chord Gabby Luinsky
  • Chord Hip Hop Koplo
  •