Kunci Gitar CampurNgopi - Sing Ayu Dewe

Transpose:
Intro : F G Em A
        Dm G C G..

        C            Am
nek kelingan.. wektu kuwi..
       Dm
kowe pengen urip
      G
karo aku sak lawase..
 Em                   A
nanging kowe ora kuat cobo ndunyo
 Dm                 G  
urip iki ora kudu koyo
            C
kekarepane atimu..

Int. Dm G

     C              Am
roso kangen.. ning atiku..
       Dm
nganti kapan wae
      G
tak enteni sak tekane..
   Em                 A
tambanono roso kangen ing ning dodo
Dm                      G
trenyuh ati iki nek kelingan
                 C   C7
sliramu sing ayu dewe..

Reff :
       F
 tanpo pamit..
   G                         Em
 kowe ngadoh ngilang.. ngono wae..
 A         Dm  G             C   C7
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..

       F
 tanpo pamit..
   G                         Em
 kowe ngadoh ngilang.. ngono wae..
 A         Dm  G          C
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..

Musik : F G Em A
        Dm G C..

Reff :
       F
 tanpo pamit..
   G                         Em
 kowe ngadoh ngilang.. ngono wae..
 A         Dm  G             Gm  C
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..

       F
 tanpo pamit..
   G                         Em
 kowe ngadoh ngilang.. ngono wae..
 A         Dm  G             C
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..

       F
 tanpo pamit..
   G                         Em
 kowe ngadoh ngilang.. ngono wae..
 A         Dm  G             C
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..
 A         Dm  G          F      Fm C
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D E C#m F#
        Bm E A E..

        A            F#m
nek kelingan.. wektu kuwi..
       Bm
kowe pengen urip
      E
karo aku sak lawase..
 C#m                  F#
nanging kowe ora kuat cobo ndunyo
 Bm                 E 
urip iki ora kudu koyo
            A
kekarepane atimu..

Int. Bm E

     A              F#m
roso kangen.. ning atiku..
       Bm
nganti kapan wae
      E
tak enteni sak tekane..
   C#m                F#
tambanono roso kangen ing ning dodo
Bm                      E
trenyuh ati iki nek kelingan
                 A   A7
sliramu sing ayu dewe..

Reff :
       D
 tanpo pamit..
   E                         C#m
 kowe ngadoh ngilang.. ngono wae..
 F#        Bm  E             A   A7
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..

       D
 tanpo pamit..
   E                         C#m
 kowe ngadoh ngilang.. ngono wae..
 F#        Bm  E          A
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..

Musik : D E C#m F#
        Bm E A..

Reff :
       D
 tanpo pamit..
   E                         C#m
 kowe ngadoh ngilang.. ngono wae..
 F#        Bm  E             Em  A
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..

       D
 tanpo pamit..
   E                         C#m
 kowe ngadoh ngilang.. ngono wae..
 F#        Bm  E             A
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..

       D
 tanpo pamit..
   E                         C#m
 kowe ngadoh ngilang.. ngono wae..
 F#        Bm  E             A
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..
 F#        Bm  E          D      Dm A
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..
Facebook
Twitter

Chord CampurNgopi - Sing Ayu Dewe


Lihat semua :
  • Chord CampurNgopi
  • Chord Hip Hop Koplo
  •