Kunci Gitar New Semarca - Kabur Latu

Transpose:
NB:
Original chord dari G
Lihat di bawah..

Intro : C G Am Em F G C G

C                Dm
be..ngine soyo bengi
G                   C
ora peduli sing rasani
Am                 Dm
u..ripku tak bayangke karo kowe
  Fm      G         C
saiki aku wes ora dewe..

C                Dm
ben..dino bebarengan
G                  C
saiki wes dadi kenangan
Am               Dm
wes..suwe ora krungu suaramu
    Fm     G          C
tak akoni aku cuma rindu..

Reff :
         F
 kabur latu..
     G                   Em
 senajan akhire dudu jodoku
   A                       Dm
 biyen saben bengi dadi tembang
  G                    C    C7
 adoh rasane bakal kelangan..

          F
 dadi cerito..
  G                           Em
 aku kowe dewe dek'e kabeh konco
    A                       Dm
 yo mung siji dadi penjaluk njero dongaku
    G                       C
 mulyo lan bahagio ning uripmu..

Musik : F G Em A Dm G C

Dm             Em
 percoyo ginarise
       F                  G
sakkabehe iki wes ono dalane..

Reff :
         F
 kabur latu..
     G                   Em
 senajan akhire dudu jodoku
   A                       Dm
 biyen saben bengi dadi tembang
  G                    C    C7
 adoh rasane bakal kelangan..

          F
 dadi cerito..
  G                           Em
 aku kowe dewe dek'e kabeh konco
    A                       Dm
 yo mung siji dadi penjaluk njero dongaku
    G                       C
 mulyo lan bahagio ning uripmu..
           Dm
 yo mung siji penjalukku
    G                       C
 mulyo lan bahagio ning uripmu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G D Em Bm C D G D

G                Am
be..ngine soyo bengi
D                   G
ora peduli sing rasani
Em                 Am
u..ripku tak bayangke karo kowe
  Cm      D         G
saiki aku wes ora dewe..

G                Am
ben..dino bebarengan
D                  G
saiki wes dadi kenangan
Em               Am
wes..suwe ora krungu suaramu
    Cm     D          G
tak akoni aku cuma rindu..

Reff :
         C
 kabur latu.. 
     D                   Bm
 senajan akhire dudu jodoku
   E                       Am
 biyen saben bengi dadi tembang
  D                    G    G7
 adoh rasane bakal kelangan..

          C
 dadi cerito..
  D                           Bm
 aku kowe dewe dek'e kabeh konco
    E                       Am
 yo mung siji dadi penjaluk njero dongaku
    D                       G
 mulyo lan bahagio ning uripmu..

Musik : C D Bm E Am D G

Am             Bm
 percoyo ginarise
       C                  D
sakkabehe iki wes ono dalane..

Reff :
         C
 kabur latu.. 
     D                   Bm
 senajan akhire dudu jodoku
   E                       Am
 biyen saben bengi dadi tembang
  D                    G    G7
 adoh rasane bakal kelangan..

          C
 dadi cerito..
  D                           Bm
 aku kowe dewe dek'e kabeh konco
    E                       Am
 yo mung siji dadi penjaluk njero dongaku
    D                       G
 mulyo lan bahagio ning uripmu..
           Am
 yo mung siji penjalukku
    D                       G
 mulyo lan bahagio ning uripmu..
Facebook
Twitter

Chord New Semarca - Kabur Latu


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord New Semarca
  •