Kunci Gitar Hanriisan - Takdire Sing Kuoso

Transpose:
Intro : C G Am Em
        F C Dm G
        C G Am Em
        F C Dm G..

    C           G
tresnaku sing gede..
      Am          Em
amung kanggo sliramu..
      F           C
jenengmu tak patenke..
       Dm      G
ning jero ati iki..

F         G
 kowe blenjani..
    C   -Em     Am
tresnaku sing gedi..
       Dm
kowe malah milih..
G           C
karo wong liyo..

Int. Dm G C -Em Am
     Dm G C..

C           G
aku ra nyongko..
       Am          Em
kowe tego ninggal aku lungo
     F              C
kowe sing tak tresnani..
         Dm       G
naning malah ngapusi..

F      G
 aku rapopo..
          C    -Em     Am
nyawang kowe ro wong liyo..
        Dm           G          C
mungkin iki wis takdire Sing Kuoso..

Int. Dm G C -Em Am
     Dm G C..

Reff :
     F         G
 aku uwis berjuang..
 C  -Em   Am
 sak mampuku..
           Dm       G          C
 nanging kowe tetep ninggalke aku..

    F           G
 isoku mung dedungo..
        C -Em  Am
 mugo kowe bahagio..
       Dm           G           C
 aku rapopo senajan ngrasakke loro..

Musik : Dm G C -Em Am
        Dm G C..
        Dm G C -Em Am
        Dm G C..

F      G
 aku rapopo..
          C    -Em     Am
nyawang kowe ro wong liyo..
        Dm           G          C
mungkin iki wis takdire Sing Kuoso..

Reff :
     F         G
 aku uwis berjuang..
 C  -Em   Am
 sak mampuku..
           Dm       G          C
 nanging kowe tetep ninggalke aku..

    F           G
 isoku mung dedungo..
        C -Em  Am
 mugo kowe bahagio..
       Dm           G           C
 aku rapopo senajan ngrasakke loro..

     F         G
 aku uwis berjuang..
 C  -Em   Am
 sak mampuku..
           Dm       G          C
 nanging kowe tetep ninggalke aku..

    F           G
 isoku mung dedungo..
        C -Em  Am
 mugo kowe bahagio..
       Dm           G           C
 aku rapopo senajan ngrasakke loro..
       Dm           G           C  Am
 aku rapopo senajan ngrasakke loro..
       Dm   G                     C
 aku rapopo.. senajan ngrasakke loro..

Chord Hanriisan - Takdire Sing Kuoso


Lihat semua :
  • Chord Hanriisan
  • Chord Hip Hop Koplo
  •