Kunci Gitar Ombre Je - Ora Bakal Lali

Transpose:
Intro : F G Em Am Dm G C
        F G Em Am Dm G C G

  C        Am
naliko semono
 F                G
aku tresno marang sliramu
        Em      Am      Dm  G
duh cah ayu pepujaning atiku..

  C              Am
nanging romo lan ibumu
 F         G    -F
ora paring restu
 Em        Am
amergo aku wong cilik
 Dm       G
ora ndue bondo..

  Em         E
nanging aku ora
         Am          G
bakal ngalah ing kahanan
           F -Em
mring sliramu
    -Dm -Bb      G
tresnaku duh cah ayu..

Reff :
      F      G
 aku ora.. bakal..
           Em     Am
 mblenjani janji iki
         Dm
 janji bakal bali
    G            C
 nembung sliramu kang 
           C7
 tak tresnani..

       F        G
 ugo semono.. kui..
        Em        Am
 uripku wis kecukupan
           Dm
 bakal nglamar koe
   G               C    C7
 gawe tentrem neng atimu..

Musik : F G C..
        Dm G C..

  C      Am
naliko semono
 F                G
aku tresno marang sliramu
        Em      Am      Dm  G
duh cah ayu pepujaning atiku..

  C              Am
nanging romo lan ibumu
 F         G    F
ora paring restu
 Em        Am
amergo aku wong cilik
 Dm      G
ora ndue bondo..

  Em         E
nanging aku ora
         Am          G
bakal ngalah ing kahanan
           F -Em
mring sliramu
    -Dm  D       G
tresnaku duh cah ayu..

Reff :
      F      G
 aku ora.. bakal..
           Em     Am
 mblenjani janji iki
         Dm
 janji bakal bali
    G            C
 nembung sliramu kang 
           C7
 tak tresnani..

       F        G
 ugo semono.. kui..
        Em        Am
 uripku wis kecukupan
           Dm
 bakal nglamar koe
   G               C    C7
 gawe tentrem neng atimu..

      F            G
 aku ora.. bakal lali
        Em        Am
 mblenjani janji iki
         Dm
 janji bakal bali
    G            Gm
 nembung sliramu kang 
           C
 tak tresnani..

       D        F
 ugo semono.. kui..
        Em        A
 uripku wis kecukupan
           Dm
 bakal nglamar koe
   G               C
 gawe tentrem neng atimu..
 A          Dm
  bakal nglamar koe
   Em              F Em
 gawe tentrem neng atimu..
           Dm
 bakal nglamar koe
   G               Fm Bb C
 gawe tentrem neng a.. timu..

===ORIGINAL CHORD))

Ombre Je - Ora Bakal Lali

Intro : C D Bm Em Am D G
        C D Bm Em Am D G D

  G        Em
naliko semono
 C                D
aku tresno marang sliramu
        Bm      Em      Am   D
duh cah ayu pepujaning atiku..

  G              Em
nanging romo lan ibumu
 C         D    -C
ora paring restu
 Bm        Em
amergo aku wong cilik
 Am       D
ora ndue bondo..

  Bm         B
nanging aku ora
         Em          D
bakal ngalah ing kahanan
           C -Bm
mring sliramu
    -Am -F       D
tresnaku duh cah ayu..

Reff :
      C      D
 aku ora.. bakal..
           Bm     Em
 mblenjani janji iki
         Am
 janji bakal bali
    D            G
 nembung sliramu kang 
           G7
 tak tresnani..

       C        D
 ugo semono.. kui..
        Bm        Em
 uripku wis kecukupan
           Am
 bakal nglamar koe
   D               G    G7
 gawe tentrem neng atimu..

Musik : C D G..
        Am D G..

  G      Em
naliko semono
 C                D
aku tresno marang sliramu
        Bm      Em      Am  D
duh cah ayu pepujaning atiku..

  G              Em
nanging romo lan ibumu
 C         D   -C
ora paring restu
 Bm        Em
amergo aku wong cilik
 Am      D
ora ndue bondo..

  Bm         B
nanging aku ora
         Em          D
bakal ngalah ing kahanan
           C -Bm
mring sliramu
    -Am -A       D
tresnaku duh cah ayu..

Reff :
      C      D
 aku ora.. bakal..
           Bm     Em
 mblenjani janji iki
         Am
 janji bakal bali
    D            G
 nembung sliramu kang 
           G7
 tak tresnani..

       C        D
 ugo semono.. kui..
        Bm        Em
 uripku wis kecukupan
           Am
 bakal nglamar koe
   D               G    G7
 gawe tentrem neng atimu..

      C            D
 aku ora.. bakal lali
        Bm        Em
 mblenjani janji iki
         Am
 janji bakal bali
    D            Dm
 nembung sliramu kang 
           G
 tak tresnani..

       A        C
 ugo semono.. kui..
        Bm        E
 uripku wis kecukupan
           Am
 bakal nglamar koe
   D               G
 gawe tentrem neng atimu..
 E          Am
  bakal nglamar koe
   Bm              C   Bm
 gawe tentrem neng atimu..
           Am
 bakal nglamar koe
   D               Cm F  G
 gawe tentrem neng a.. timu..
Facebook
Twitter

Chord Ombre Je - Ora Bakal Lali


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Ombre Je
  •