Kunci Gitar Anisa Nur M - Janji Palsu

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : C F G C
        Em Am Dm G C G

C                     F
 timbang nggawe loro atiku..
G                   C
 tak ikhlasno wae pedot tresnaku..
Am                       Dm
 nunggu janji lan nunggu balimu..
G                     C  G
 nanging kabeh kui palsu..

C                          F
 mongso rendeng nganti mongso ketigo..
G                    C
 aku ning kene ra nompo warto..
Am                    Dm
 tak telpon HPmu seng nompo wong liyo
G                   C         G
 remuk atiku tembus neng dodo..

Reff :
             C
 buyar sak kabehane..
 E             Am
  suwe aku nunggu kowe..
 A           Dm
  perih tangise ati..
 F           G
  jebul kowe mblenjani..

                   C
 neng ngopo mbiyen we janji..
 E             Am
  bakal njogo aku sampai mati..
 A           Dm
  kadung aku gemati..
 G             C      G
  nyatane kowe ngapusi..

Musik : C E Am A
        Dm F G

C                          F
 mongso rendeng nganti mongso ketigo..
G                    C
 aku ning kene ra nompo warto..
Am                    Dm
 tak telpon HPmu seng nompo wong liyo
G                   C         G
 remuk atiku tembus neng dodo..

Reff :
             C
 buyar sak kabehane..
 E             Am
  suwe aku nunggu kowe..
 A           Dm
  perih tangise ati..
 F           G
  jebul kowe mblenjani..

                   C
 neng ngopo mbiyen we janji..
 E             Am
  bakal njogo aku sampai mati..
 A           Dm
  kadung aku gemati..
 G             C      G
  nyatane kowe ngapusi..

             C
 buyar sak kabehane..
 E             Am
  suwe aku nunggu kowe..
 A           Dm
  perih tangise ati..
 F           G
  jebul kowe mblenjani..

                   C
 neng ngopo mbiyen we janji..
 E             Am
  bakal njogo aku sampai mati..
 A           Dm
  kadung aku gemati..
 G             C   
  nyatane kowe ngapusi..
            Dm
 kadung aku gemati..
 G             F
  nyatane kowe ngapusi..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : E A B E
        G#m C#m F#m B E B

E                     A
 timbang nggawe loro atiku..
B                   E
 tak ikhlasno wae pedot tresnaku..
C#m                      F#m
 nunggu janji lan nunggu balimu..
B                     E  B
 nanging kabeh kui palsu..

E                          A
 mongso rendeng nganti mongso ketigo..
B                    E
 aku ning kene ra nompo warto..
C#m                   F#m
 tak telpon HPmu seng nompo wong liyo
B                   E         B
 remuk atiku tembus neng dodo..

Reff :
             E
 buyar sak kabehane..
 G#            C#m
  suwe aku nunggu kowe..
 C#          F#m
  perih tangise ati..
 A           B
  jebul kowe mblenjani..

                   E
 neng ngopo mbiyen we janji..
 G#            C#m
  bakal njogo aku sampai mati..
 C#          F#m
  kadung aku gemati..
 B             E      B
  nyatane kowe ngapusi..

Musik : E G# C#m C#
        F#m A B

E                          A
 mongso rendeng nganti mongso ketigo..
B                    E
 aku ning kene ra nompo warto..
C#m                   F#m
 tak telpon HPmu seng nompo wong liyo
B                   E         B
 remuk atiku tembus neng dodo..

Reff :
             E
 buyar sak kabehane..
 G#            C#m
  suwe aku nunggu kowe..
 C#          F#m
  perih tangise ati..
 A           B
  jebul kowe mblenjani..

                   E
 neng ngopo mbiyen we janji..
 G#            C#m
  bakal njogo aku sampai mati..
 C#          F#m
  kadung aku gemati..
 B             E      B
  nyatane kowe ngapusi..

             E
 buyar sak kabehane..
 G#            C#m
  suwe aku nunggu kowe..
 C#          F#m
  perih tangise ati..
 A           B
  jebul kowe mblenjani..

                   E
 neng ngopo mbiyen we janji..
 G#            C#m
  bakal njogo aku sampai mati..
 C#          F#m
  kadung aku gemati..
 B             E       
  nyatane kowe ngapusi..
            F#m
 kadung aku gemati..
 B             A
  nyatane kowe ngapusi..

Outro : E 
Facebook
Twitter

Chord Anisa Nur M - Janji Palsu


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  •