Kunci Gitar Irfan Affandy - Ikhlas Ajur

Transpose:
Intro : F G Em Am
        F Dm G..

  C        G         Am  Em
tego.. kok ngene carane..
  F     C             Dm  G
dewe.. aku tok tinggalke..
   C       G         Am  Em
anggon..ku ngeboti kowe..
        F             G         C
nanging nyatane malah milih liyane..

   F            G
saiki pupus tresno..mu
     Em      Am
ajur tatu atiku..
      F           G          C
mergo koe ninggal janji setyamu..

Reff :
      F      G          Em Am
 sakjane.. kurangku kepiye..
          F       Dm
 anggonku jogo atimu
           C          G
 koe malah ngelarani aku..

        F      G           C   Am
 yen pancen.. iki wes dadi dalane
     F          G         C  
 aku ikhlas nerimo sakkabehe..

Musik : F G Em Am
        F G C..
        F G Em Am
        F G C..

  C        G         Am  Em
tego.. kok ngene carane..
  F     C             G
dewe.. aku tok tinggalke..
   C       G         Am  Em
anggon..ku ngeboti kowe..
        F             G         C
nanging nyatane malah milih liyane..

   F            G
saiki pupus tresno..mu
     Em      Am
ajur tatu atiku..
      F           G          C
mergo koe ninggal janji setyamu..

Reff :
      F      G          Em Am
 sakjane.. kurangku kepiye..
          F       Dm
 anggonku jogo atimu
           C          G
 koe malah ngelarani aku..

        F      G           C   Am
 yen pancen.. iki wes dadi dalane
     F          G         C  
 aku ikhlas nerimo sakkabehe..

      F      G          Em Am
 sakjane.. kurangku kepiye..
          F       Dm
 anggonku jogo atimu
           C          G
 koe malah ngelarani aku..

        F      G           C   Am
 yen pancen.. iki wes dadi dalane
     F          G         C  
 aku ikhlas nerimo sakkabehe..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb C Am Dm
        Bb Bbm C..

  F        C         Dm Am
tego.. kok ngene carane..
  Bb    F             Gm C
dewe.. aku tok tinggalke..
   F       C         Dm Am
anggon..ku ngeboti kowe..
        Bb            C         F
nanging nyatane malah milih liyane..

   Bb           C
saiki pupus tresno..mu
     Am      Dm
ajur tatu atiku..
      Bb          C          F
mergo koe ninggal janji setyamu..

Reff :
      Bb     C          Am Dm
 sakjane.. kurangku kepiye..
          Bb      Bbm
 anggonku jogo atimu
           F          C
 koe malah ngelarani aku..

        Bb     C           F   Dm
 yen pancen.. iki wes dadi dalane
     Bb         C         F  
 aku ikhlas nerimo sakkabehe..

Musik : Bb C Am Dm
        Bb C F..
        Bb C Am Dm
        Bb C F..

  F        C         Dm Am
tego.. kok ngene carane..
  Bb    F             C
dewe.. aku tok tinggalke..
   F       C         Dm Am
anggon..ku ngeboti kowe..
        Bb            C         F
nanging nyatane malah milih liyane..

   Bb           C
saiki pupus tresno..mu
     Am      Dm
ajur tatu atiku..
      Bb          C          F
mergo koe ninggal janji setyamu..

Reff :
      Bb     C          Am Dm
 sakjane.. kurangku kepiye..
          Bb      Bbm
 anggonku jogo atimu
           F          C
 koe malah ngelarani aku..

        Bb     C           F   Dm
 yen pancen.. iki wes dadi dalane
     Bb         C         F  
 aku ikhlas nerimo sakkabehe..

      Bb     C          Am Dm
 sakjane.. kurangku kepiye..
          Bb      Bbm
 anggonku jogo atimu
           F          C
 koe malah ngelarani aku..

        Bb     C           F   Dm
 yen pancen.. iki wes dadi dalane
     Bb         C         F  
 aku ikhlas nerimo sakkabehe..

Chord Irfan Affandy - Ikhlas Ajur


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Irfan Affandy
  •