Kunci Gitar Manismanjaa - Keloro loro

Transpose:

Chord Manismanjaa - Keloro loro

Intro : F G C..
        F G C G

C          G          
ing wengi iki..
    Am         Em
aku kelingan koe..
  F           C
biyen dewe janji..
    Dm           G
ora bakal ninggalke..

Int. Dm G

C       G
tapi saiki..
    Am          Em
aku dewe neng kene..
  F          C
koe ninggal ati..
       Dm           G     C  C7
seng tau mbok tresnani.. iki..

  F      G            C
koe ora iling jaman semono..
 F         G         C
awake dewe dolanan bebarengan..
  F           G
nanging saiki wes bedo
    Em            Am
koe wes digandeng wong lio..
   Dm      G           C  C7
mergo aku ora nduwe bondo..

Reff :
  F           G          C
 opo iki seng jenenge nandang loro..
     F         G       C
 koe ngelio mergo aku ora nduwe bondo..
   F          G               Em    Am
 koyo ngene rasane wong ditinggal lungo..
   Dm       G            C
 jebulane cidro nganti keloro-loro..

Musik : F G C..
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C..

  F      G            C
koe ora iling jaman semono..
 F         G         C       C7
awake dewe dolanan bebarengan..
  F            G
tapi saiki wes bedo
    Em            Am
koe wes digandeng wong lio
   Dm      G           C
mergo aku ora nduwe bondo..

Reff :
  F           G          C
 opo iki seng jenenge nandang loro..
     F         G       C
 koe ngelio mergo aku ora nduwe bondo..
   F          G               Em    Am
 koyo ngene rasane wong ditinggal lungo..
   Dm       G            C
 jebulane cidro nganti keloro-loro..

  F           G          C
 opo iki seng jenenge nandang loro..
     F         G       C           C7
 koe ngelio mergo aku ora nduwe bondo..
   F          G               Em    Am
 koyo ngene rasane wong ditinggal lungo..
   Dm       G            C
 jebulane cidro nganti keloro-loro..
   Dm       G            C
 jebulane cidro nganti keloro-loro..
   Dm           G          F
 jebulane cidro.. nganti keloro-loro..
 Fm         C
 hooo.. o o o..


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Manismanjaa
  •