Kunci Gitar Simpang Lima - Wis Kasep

Transpose:
Capo di fret 4

Intro : F G C..
        F G C..

  C
senajane aku melarat..
  F
rabakal njaluk bandhamu..
  G
senajane aku loro..
  C
rabakal njaluk tambamu..
  F
koe ora ngerasakne..
  C
panase ati iki..
  Dm
koe waton ninggalne..
 G            
ora tak tangisi..

Int. Dm G

  C
pangapurane kangmas..
    F
yen gawe atimu loro..
 G
aku yo ora ngiro..
   C
dheweke bakal ninggalno..
 F
esuk dhele sore tempe..
   C
yo pancen kuwi salahku..
    Dm
yen kangmas iseh keloro..
 G
aku wis njaluk ngapuro..

Int. F G C..

Reff :
               F
 nanging wis kasep..
  G          C
 aku milih lungo..
            F
 aku sing rekoso
     G       C
 koe ora nerimo..
                 
              F
 aku iseh tresno..
     G         C
 kangmas iseh tresno..
    Am         Dm
 dheweke tak lilakno
          G           C
 mugo kangmas iseh nrimo..

  F
koe ora ngerasakne..
  C
panase ati iki..
  Dm
koe waton ninggalne..
 G
ora tak tangisi..

 F
esuk dhele sore tempe..
   C
yo pancen kuwi salahku..
    Dm
yen kangmas iseh keloro..
 G
aku wis njaluk ngapuro..

Int. F G C..

Reff :
               F
 nanging wis kasep..
  G          C
 aku milih lungo..
            F
 aku sing rekoso
     G       C
 koe ora nerimo..
                 
              F
 aku iseh tresno..
     G         C
 kangmas iseh tresno..
    Am         Dm
 dheweke tak lilakno
          G           C
 mugo kangmas iseh nrimo..

               F
 nanging wis kasep..
     G      C
 sak kabehe kasep..
 Am      Dm
 awake dewe.. 
       G         C
 cukup tekan semene..
         Dm      G
 awake dewe.. cukup..
           F Fm C..
 tekan semene..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A B E..
        A B E..

  E
senajane aku melarat..
  A
rabakal njaluk bandhamu..
  B
senajane aku loro..
  E
rabakal njaluk tambamu..
  A
koe ora ngerasakne..
  E
panase ati iki..
  F#m
koe waton ninggalne..
 B            
ora tak tangisi..

Int. F#m B

  E
pangapurane kangmas..
    A
yen gawe atimu loro..
 B
aku yo ora ngiro..
   E
dheweke bakal ninggalno..
 A
esuk dhele sore tempe..
   E
yo pancen kuwi salahku..
    F#m
yen kangmas iseh keloro..
 B
aku wis njaluk ngapuro..

Int. A B E..

Reff :
               A
 nanging wis kasep..
  B          E
 aku milih lungo..
            A
 aku sing rekoso
     B       E
 koe ora nerimo..
                 
              A
 aku iseh tresno..
     B         E
 kangmas iseh tresno..
    C#m        F#m
 dheweke tak lilakno
          B           E
 mugo kangmas iseh nrimo..

  A
koe ora ngerasakne..
  E
panase ati iki..
  F#m
koe waton ninggalne..
 B
ora tak tangisi..

 A
esuk dhele sore tempe..
   E
yo pancen kuwi salahku..
    F#m
yen kangmas iseh keloro..
 B
aku wis njaluk ngapuro..

Int. A B E..

Reff :
               A
 nanging wis kasep..
  B          E
 aku milih lungo..
            A
 aku sing rekoso
     B       E
 koe ora nerimo..
                 
              A
 aku iseh tresno..
     B         E
 kangmas iseh tresno..
    C#m        F#m
 dheweke tak lilakno
          B           E
 mugo kangmas iseh nrimo..

               A
 nanging wis kasep..
     B      E
 sak kabehe kasep..
 C#m     F#m
 awake dewe.. 
       B         E
 cukup tekan semene..
         F#m     B
 awake dewe.. cukup..
           A Am E..
 tekan semene..

Chord Simpang Lima - Wis Kasep


Lihat semua :
  • Chord Hip Hop Koplo
  • Chord Simpang Lima
  •