Kunci Gitar Epep feat Cindy Marenta - Dalane Urip

Transpose:
Intro : F..Em..Dm G C….

  C                    G
kowe.. mbiyen tau neng ati
    F                    Am    G
senajan.. susah seneng dila..kui..
   Em                Am    G
janji ra neng ngendi-ngendi
      F                         C   G
ngancani mbesok sampek rambut memu..tih..

  C                       G
nanging.. kowe mblenjanji janji
    F                    Am       G
tresno..ku sing tulus ra mbok.. gati..
  Em                    Am  G
kowe ninggal aku karo liyane
       F            G          C
telung taun tresno iki ra berarti..

Reff :
          F                 Em
 kepiye maneh.. iki wes dalane
             Dm
 iki wes garise
   G          C
 kudu pisahan ro kowe..

              F              Em
 kowe lan dek e.. mugo bahagia
                Dm
 lan aku nang kene
        G          C
 mugo bahagia karo liyane..

Musik : Am..Em..Am..Em..
        F..G..

  C                       G
nanging.. kowe mblenjanji janji
    F                    Am       G
tresno..ku sing tulus ra mbok.. gati..
  Em                    Am
kowe ninggal aku karo liyane
       F            G          C
telung taun tresno iki ra berarti..

Reff :
          F                 Em
 kepiye maneh.. iki wes dalane
             Dm
 iki wes garise
   G          C
 kudu pisahan ro kowe..

              F              Em
 kowe lan dek e.. mugo bahagia
                Dm
 lan aku nang kene
        G          C..
 mugo bahagia karo liyane..

          F                 Em
 kepiye maneh.. iki wes dalane
             Dm
 iki wes garise
   G          C
 kudu pisahan ro kowe..

              F              Em
 kowe lan dek e.. mugo bahagia
                Dm
 lan aku nang kene
        G          C..
 mugo bahagia karo liyane..

Chord Epep feat Cindy Marenta - Dalane Urip


Lihat semua :
  • Chord Cindy Marenta
  • Chord Epep
  • Chord Hip Hop Koplo
  •