Kunci Gitar CHDS - Lumpuh Atine

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : F G C Am
        Dm G C..

            F      G
jerune roso tresnoku..
              C        Am
durong iso ngalahi egomu..
             Dm
roso penuh kasih sayang
               G
jerih payah le berjuang
           C  -C7
kau sia-siakan..

           F   G
aku duweni atimu..
           C    A
aku duweni rogomu..
              Dm
nanging koe mileh de'e
              G
ninggalke aku dewe
             C
dadi lumpuh atine..

Reff :
          F      G
 sak jembare.. dunyo
   Em         Am
 tetep bakal ono
        Dm        G
 seng biso ngganteni
     C
 posisimu saiki..

       F         G
 ora bakal aku ambyar
       Em        Am
 aku yakin iso tegar
     Dm      G        C
 senadyan.. atiku kelaran..

Musik : Am Em Dm G C
        Am Em Dm G C

           F   G
aku duweni atimu..
           C    A
aku duweni rogomu..
              Dm
nanging koe mileh de'e
              G
ninggalke aku dewe
             C
dadi lumpuh atine..

Reff :
        F      G
 jujur aku.. gelo tenan
     Em       Am
 tresnoku tok nggo dolanan
     Dm         G
 koe ra tau ngerti
         C
 yen aku iki gemati..

   F           G
 nanging.. balesanmu kok
      Em      Am
 gawe atiku ambyar
     Dm   G          C
 marai.. awak dewe bubar..

          F      G
 sak jembare.. dunyo
   Em         Am
 tetep bakal ono
        Dm        G
 seng biso ngganteni
     C
 posisimu saiki..

       F         G
 ora bakal aku ambyar
       Em        Am
 aku yakin iso tegar
     Dm      G        C
 senadyan.. atiku kelaran..

          F      G
 sak jembare.. dunyo
   Em         Am
 tetep bakal ono
        Dm        G
 seng biso ngganteni
     C
 posisimu saiki..

       F         G
 ora bakal aku ambyar
       Em        Am
 aku yakin iso tegar
     Dm      G        C
 senadyan.. atiku kelaran..
     Dm      G        C
 senadyan.. atiku kelaran...
     Dm      G        F
 senadyan.. atiku kelaran..
 Fm     C
 huu.. uuu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G A D Bm
        Em A D..

            G      A
jerune roso tresnoku..
              D        Bm
durong iso ngalahi egomu..
             Em
roso penuh kasih sayang
               A
jerih payah le berjuang
           D  -D7
kau sia-siakan..

           G   A
aku duweni atimu..
           D    B
aku duweni rogomu..
              Em
nanging koe mileh de'e
              A
ninggalke aku dewe
             D
dadi lumpuh atine..

Reff :
          G      A
 sak jembare.. dunyo
   F#m        Bm
 tetep bakal ono
        Em        A
 seng biso ngganteni
     D
 posisimu saiki..

       G         A
 ora bakal aku ambyar
       F#m       Bm
 aku yakin iso tegar
     Em      A        D
 senadyan.. atiku kelaran..

Musik : Bm F#m Em A D
        Bm F#m Em A D

           G   A
aku duweni atimu..
           D    B
aku duweni rogomu..
              Em
nanging koe mileh de'e
              A
ninggalke aku dewe
             D
dadi lumpuh atine..

Reff :
        G      A
 jujur aku.. gelo tenan
     F#m      Bm
 tresnoku tok nggo dolanan
     Em         A
 koe ra tau ngerti
         D
 yen aku iki gemati..

   G           A
 nanging.. balesanmu kok
      F#m     Bm
 gawe atiku ambyar
     Em   A          D
 marai.. awak dewe bubar..

          G      A
 sak jembare.. dunyo
   F#m        Bm
 tetep bakal ono
        Em        A
 seng biso ngganteni
     D
 posisimu saiki..

       G         A
 ora bakal aku ambyar
       F#m       Bm
 aku yakin iso tegar
     Em      A        D
 senadyan.. atiku kelaran..

          G      A
 sak jembare.. dunyo
   F#m        Bm
 tetep bakal ono
        Em        A
 seng biso ngganteni
     D
 posisimu saiki..

       G         A
 ora bakal aku ambyar
       F#m       Bm
 aku yakin iso tegar
     Em      A        D
 senadyan.. atiku kelaran..
     Em      A        D
 senadyan.. atiku kelaran...
     Em      A        G
 senadyan.. atiku kelaran..
 Gm     D
 huu.. uuu..

Chord CHDS - Lumpuh Atine


Lihat semua :
  • Chord CHDS
  • Chord Hip Hop Koplo
  •