Chord Kunci Gitar Madesu - Tibo Tangi

Capo di fret 2

Intro : C..G..Am..Em..
        F..C..Am..G..

    C              G
aku wis kadung tresno
       Dm          Am
karo kowe sing ono ning dodo
   F        C
yo mung.. kowe
            Am      G
sing nggawe aku bahagio..

      C              G
ora kurang leh ku berjuang
         Dm          Am
dinggo kowe sing tak sayang
   F        C
nanging.. kowe
       Am      G
nggawe aku kelaran..

Musik: C..G..Am..Em..
       F..C..Am..G..

       C            G
esemmu kowe semangatku
        Dm          Am
senajan kowe durung duwekku
   F         C
pancen.. ngenes
          Am         G
kok ngene banget uripku..

         C          G
saben ndino aku ngancani
        Dm           Am
njaluk opo mesti tak turuti
  F          C
nanging.. malah
          Am             G
wong liyo sing tok tresnani..

     F           G
tibo tangi tak lakoni
   Em          Am
enenge yo mung wani
      F          G         C
mergo tresno ora kudu nduweni..

Reff :
   C         G
  aku kudu lilo
          Am      Em
  senajan atiku loro
       F              C
  wong sing tak tresnani
         Am        G
  ra tau iso ngerteni..

   C          G
  aku kurang opo
           Am           Em
  nganti kowe ra iso nompo
    F           C
  kabeh tak lakoni
              Am       G
  nanging nggawe loro ati..

      C
saben ndino barengan
        G
nanging mung iso nyawang
      Am
mergo kowe ra tresno
    Em
ro aku nggawe loro..
    F
aku tetep berjuang senajan
C
kerep kelaran
        F
sing penting kowe seneng
     G
aku iso kapan-kapan..

C
tresno ro kowe
           G
wis nganti koyo kedanan
   Am
yo mung mikir kowe
        Em
aku nganti lali mangan
 F
aku ikhlas bakal njogo
  C
kowe tekan mati
   F
ra kudu nduweni
        G
senajan loro neng ati..

     F           G
tibo tangi tak lakoni
   Em          Am
enenge yo mung wani
      F          G         C
mergo tresno ora kudu nduweni..

Reff :
   C         G
  aku kudu lilo
          Am      Em
  senajan atiku loro
       F              C
  wong sing tak tresnani
         Am        G
  ra tau iso ngerteni..

   C          G
  aku kurang opo
           Am           Em
  nganti kowe ra iso nompo
    F           C
  kabeh tak lakoni
              Am       G
  nanging nggawe loro ati..

C
tekan saiki
         G
dinggo kowe aku sabar
    Am
senajan mbok gawe loro
   Em
atiku kudu jembar
     F
sing lilo legowo
       C
ora sambat aku kuat
  F
rai gedek ra sah isin
   G
penting wani nekat..

     C
mung iso ndedungo
        G
saben wayah saben ndino
 Am
aku ora gelo senajan
Em
mbok gawe loro
 F
aku dudu wong lemah
         C
sing gampang menyerah
 F
aku ora mbok tompo
   G
enenge yo mung pasrah..

     F           G
tibo tangi tak lakoni
   Em          Am
enenge yo mung wani
      F          G         C
mergo tresno ora kudu nduweni..

Reff :
   C         G
  aku kudu lilo
          Am      Em
  senajan atiku loro
       F              C
  wong sing tak tresnani
         Am        G
  ra tau iso ngerteni..

   C          G
  aku kurang opo
           Am           Em
  nganti kowe ra iso nompo
    F           C
  kabeh tak lakoni
              Am       G
  nanging nggawe loro ati..

   C         G
  aku kudu lilo
          Am      Em
  senajan atiku loro
       F              C
  wong sing tak tresnani
         Am        G
  ra tau iso ngerteni..

   C          G
  aku kurang opo
           Am           Em
  nganti kowe ra iso nompo
    F           C
  kabeh tak lakoni
              Am       G
  nanging nggawe loro ati..

Outro : C..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : 
D..A..Bm..F#m..
G..D..Bm..A..

    D              A
aku wis kadung tresno
       Em          Bm
karo kowe sing ono ning dodo
   G        D
yo mung.. kowe
            Bm      A
sing nggawe aku bahagio..

      D              A
ora kurang leh ku berjuang
         Em          Bm 
dinggo kowe sing tak sayang
   G        D
nanging.. kowe 
       Bm      A
nggawe aku kelaran..

Musik :
D..A..Bm..F#m..
G..D..Bm..A..

       D            A
esemmu kowe semangatku
        Em          Bm
senajan kowe durung duwekku
   G         D
pancen.. ngenes 
          Bm         A
kok ngene banget uripku..

         D          A  
saben ndino aku ngancani
        Em           Bm
njaluk opo mesti tak turuti
  G          D
nanging.. malah 
          Bm             A
wong liyo sing tok tresnani..

     G           A
tibo tangi tak lakoni
   F#m         Bm
enenge yo mung wani
      G          A         D
mergo tresno ora kudu nduweni..

Reff :
   D         A
  aku kudu lilo 
          Bm      F#m
  senajan atiku loro
       G              D 
  wong sing tak tresnani
         Bm        A
  ra tau iso ngerteni..

   D          A
  aku kurang opo
           Bm           F#m
  nganti kowe ra iso nompo
    G           D
  kabeh tak lakoni
              Bm       A
  nanging nggawe loro ati..

      D 
saben ndino barengan
        A
nanging mung iso nyawang
      Bm
mergo kowe ra tresno
    F#m
ro aku nggawe loro..
    G
aku tetep berjuang senajan 
D
kerep kelaran
        G
sing penting kowe seneng 
     A
aku iso kapan-kapan..

D
tresno ro kowe 
           A
wis nganti koyo kedanan
   Bm
yo mung mikir kowe 
        F#m
aku nganti lali mangan
 G
aku ikhlas bakal njogo 
  D
kowe tekan mati
   G
ra kudu nduweni 
        A
senajan loro neng ati..

     G           A
tibo tangi tak lakoni
   F#m         Bm
enenge yo mung wani
      G          A         D
mergo tresno ora kudu nduweni..

Reff :
   D         A
  aku kudu lilo 
          Bm      F#m
  senajan atiku loro
       G              D 
  wong sing tak tresnani
         Bm        A
  ra tau iso ngerteni..

   D          A
  aku kurang opo
           Bm           F#m
  nganti kowe ra iso nompo
    G           D
  kabeh tak lakoni
              Bm       A
  nanging nggawe loro ati..

D
tekan saiki 
         A
dinggo kowe aku sabar
    Bm
senajan mbok gawe loro 
   F#m
atiku kudu jembar
     G
sing lilo legowo 
       D
ora sambat aku kuat
  G
rai gedek ra sah isin 
   A
penting wani nekat..

     D
mung iso ndedungo 
        A
saben wayah saben ndino
 Bm
aku ora gelo senajan
F#m
mbok gawe loro
 G
aku dudu wong lemah 
         D
sing gampang menyerah
 G
aku ora mbok tompo 
   A
enenge yo mung pasrah..

     G           A
tibo tangi tak lakoni
   F#m         Bm
enenge yo mung wani
      G          A         D
mergo tresno ora kudu nduweni..

Reff :
   D         A
  aku kudu lilo 
          Bm      F#m
  senajan atiku loro
       G              D 
  wong sing tak tresnani
         Bm        A
  ra tau iso ngerteni..

   D          A
  aku kurang opo
           Bm           F#m
  nganti kowe ra iso nompo
    G           D
  kabeh tak lakoni
              Bm       A
  nanging nggawe loro ati..

   D         A
  aku kudu lilo 
          Bm      F#m
  senajan atiku loro
       G              D 
  wong sing tak tresnani
         Bm        A
  ra tau iso ngerteni..

   D          A
  aku kurang opo
           Bm           F#m
  nganti kowe ra iso nompo
    G           D
  kabeh tak lakoni
              Bm       A
  nanging nggawe loro ati..

Outro :
D..