Kunci Gitar Derradru feat Galih Bangun - Pilihan Ati

Transpose:
Derradru feat Galih Bangun - Pilihan Ati chord 

Capo di fret 4 Intro : C.. Reff : F matur nuwun.. G C uwis ono ning ngandingku Am Dm terus ngancani uripku G C susah seneng bareng aku.. F matur nuwun.. G C wis dadi pilihan ati Am Dm tresnoku mung ono siji G C karo kowe tekan mati.. Int. C G Am Em F C Dm G Em Am Dm G C G Am tanpomu aku dudu sopo-sopo Dm kowe ono ning ati.. G tak gowo tekaning ngimpi Em Am ora bakal luntur tresno ro kowe Dm G C bakal tak jogo tekan saklawase.. C G Am tanpomu ning sandingku aku sepi Dm sumpah ku ning ati G kowe ra bakal tak larani Em Am ora bakal luntur tresno ro kowe Dm G C bakal tak jogo tekan saklawase.. Reff : F matur nuwun.. G C uwis ono ning ngandingku Am Dm terus ngancani uripku G C susah seneng bareng aku.. F matur nuwun.. G C wis dadi pilihan ati Am Dm tresnoku mung ono siji G C karo kowe tekan mati.. Musik : C G Am Em F C Dm G Em Am Dm G C C G Am tanpomu aku dudu sopo-sopo Dm kowe ono ning ati G tak gowo tekaning ngimpi Em Am ora bakal luntur tresno ro kowe Dm G C bakal tak jogo tekan saklawase.. Reff : F matur nuwun.. G C uwis ono ning ngandingku Am Dm terus ngancani uripku G C susah seneng bareng aku.. F matur nuwun.. G C wis dadi pilihan ati Am Dm tresnoku mung ono siji G C karo kowe tekan mati.. F matur nuwun.. G C uwis ono ning ngandingku Am Dm terus ngancani uripku G C susah seneng bareng aku.. F matur nuwun.. G C wis dadi pilihan ati Am Dm tresnoku mung ono siji G C karo kowe tekan mati.. Outro : C G Am Em F C Dm G C [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : E.. Reff : A matur nuwun.. B E uwis ono ning ngandingku C#m F#m terus ngancani uripku B E susah seneng bareng aku.. A matur nuwun.. B E wis dadi pilihan ati C#m F#m tresnoku mung ono siji B E karo kowe tekan mati.. Int. E B/D# C#m G#m A E F#m B G#m C#m F#m B.. E B/D# C#m tanpomu aku dudu sopo-sopo F#m kowe ono ning ati.. B tak gowo tekaning ngimpi G#m C#m ora bakal luntur tresno ro kowe F#m B E bakal tak jogo tekan saklawase.. E B/D# C#m tanpomu ning sandingku aku sepi F#m sumpah ku ning ati B kowe ra bakal tak larani G#m C#m ora bakal luntur tresno ro kowe F#m B E bakal tak jogo tekan saklawase.. Reff : A matur nuwun.. B E uwis ono ning ngandingku C#m F#m terus ngancani uripku B E susah seneng bareng aku.. A matur nuwun.. B E wis dadi pilihan ati C#m F#m tresnoku mung ono siji B E karo kowe tekan mati.. Musik : E B C#m G#m A E F#m B G#m C#m F#m B E E B C#m tanpomu aku dudu sopo-sopo F#m kowe ono ning ati B tak gowo tekaning ngimpi G#m C#m ora bakal luntur tresno ro kowe F#m B E bakal tak jogo tekan saklawase.. Reff : A matur nuwun.. B E uwis ono ning ngandingku C#m F#m terus ngancani uripku B E susah seneng bareng aku.. A matur nuwun.. B E wis dadi pilihan ati C#m F#m tresnoku mung ono siji B E karo kowe tekan mati.. A matur nuwun.. B E uwis ono ning ngandingku C#m F#m terus ngancani uripku B E susah seneng bareng aku.. A matur nuwun.. B E wis dadi pilihan ati C#m F#m tresnoku mung ono siji B E karo kowe tekan mati.. Outro : E B C#m G#m A E F#m B E

Chord Derradru feat Galih Bangun - Pilihan Ati


Lihat semua :
  • Chord Derradru
  • Chord Galih Bangun
  •