Kunci Gitar Galih Bangun - Cangkeman

Transpose:
Capo di fret 2

Intro : C..Em..F Fm C..

   C                 Am
mendung peteng dadio udan..
         F                 G
tak nggo nutupi ati sing kelaran..
Em                        Am
samar eluh sing mili, nggerus njero ati
          Bb                G
ra tak nyono.. kowe mung ngapusi..

Int. F G C..
     F G C G

Reff :
    C                   Em
 drijimu tak pasang ali-ali..
         F         G       C   G
 ning ngopo kowe tego mblenjani..
     C                    Em
 tresnoku tok pupus tanpo ati..
       F         G         C
 ra nyono kowe tego ngelarani..

 F         G
 saiki aku dewekan
      C              Am
 dipontang-pantingke kahanan
  Dm           G         C
 ora ngiro tresnamu mung cangkeman..

Musik : F G C Am
        F G Am..
        F G C Am
        Bb..G...

   C                 Am
mendung peteng dadio udan..
         F                 G
tak nggo nutupi ati sing kelaran..
Em              E         Am        
samar eluh sing mili, nggerus njero ati
          Bb                G
ra tak nyono.. kowe mung ngapusi..

Int. F G C..
     F G C G

Reff :
    C                   Em
 drijimu tak pasang ali-ali..
         F         G        C    G
 ning ngopo kowe tego mblenjani..
     C                    Em
 tresnoku tok pupus tanpo ati..
       F         G         C
 ra nyono kowe tego ngelarani..

    C                   Em
 drijimu tak pasang ali-ali..
         F         G       C   G
 ning ngopo kowe tego mblenjani..
     C                    Em
 tresnoku tok pupus tanpo ati..
       F         G         C
 ra nyono kowe tego ngelarani..

 F         G
 saiki aku dewekan
      C              Am
 dipontang-pantingke kahanan
  Dm           G         C
 ora ngiro tresnamu mung cangkeman..
  Dm           G         C
 ora ngiro tresnamu mung cangkeman..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..F#m..G Gm D..

   D                 Bm
mendung peteng dadio udan..
         G                 A
tak nggo nutupi ati sing kelaran..
F#m                       Bm
samar eluh sing mili, nggerus njero ati
          C                 A
ra tak nyono.. kowe mung ngapusi..

Int. G A D..
     G A D A

Reff :
    D                   F#m
 drijimu tak pasang ali-ali..
         G         A        D    A
 ning ngopo kowe tego mblenjani..
     D                    F#m
 tresnoku tok pupus tanpo ati..
       G         A         D
 ra nyono kowe tego ngelarani..

 G         A
 saiki aku dewekan
      D              Bm
 dipontang-pantingke kahanan
  Em           A         D
 ora ngiro tresnamu mung cangkeman..

Musik : G A D Bm
        G A Bm..
        G A D Bm
        C..A...

   D                 Bm
mendung peteng dadio udan..
         G                 A
tak nggo nutupi ati sing kelaran..
F#m             F#         Bm
samar eluh sing mili, nggerus njero ati
          C                 A
ra tak nyono.. kowe mung ngapusi..

Int. G A D..
     G A D A

Reff :
    D                   F#m
 drijimu tak pasang ali-ali..
         G         A       D   A
 ning ngopo kowe tego mblenjani..
     D                    F#m
 tresnoku tok pupus tanpo ati..
       G         A         D
 ra nyono kowe tego ngelarani..

    D                   F#m
 drijimu tak pasang ali-ali..
         G         A       D   A
 ning ngopo kowe tego mblenjani..
     D                    F#m
 tresnoku tok pupus tanpo ati..
       G         A         D
 ra nyono kowe tego ngelarani..

 G         A
 saiki aku dewekan
      D              Bm
 dipontang-pantingke kahanan
  Em           A         D
 ora ngiro tresnamu mung cangkeman..
  Em           A         D
 ora ngiro tresnamu mung cangkeman..

Chord Galih Bangun - Cangkeman


Lihat semua :
  • Chord Galih Bangun
  •