Kunci Gitar Derradru feat. R Signature - Ninggal Roso

Transpose:
Capo fret 2

Intro : C A Dm G -F
        D# G# Dm G C..

C             F   
 aku reti iki salah
Dm              G
 aku reti bakal pisah
          Em                 F    
senajan dewe nduwe roso sing podo
           Dm               G
timbang ngesuk dewe bakal suloyo..

C                  F
 ngapurane wes nglarani
Dm              G
 ngapurane medotke janji
        Em                 F
mergo dewe wes ono sing nduweni
        Dm             G
yowes rapopo raiso nyandingi
         C
tekane mati..

Am                    Em
 ra sah nyalahke sopo sopo
Dm      G          C
 dewe podo podo ngeloro
Am                   Em
 lika liku urip ning ndonyo
     Dm               G
ora iso mung disawang moto..

Reff :
   C                 A
 cukup.. ra usah diteruske..
     Dm                      Fm
 wes cukup.. tresnone mung semene
  Em        Am
 aku.. uwes lilo
         Dm                 G
 ninggal roso seng wes dadi nyoto..

   C                   A
 kabeh.. namung dadi kenangan
  Dm                     Fm
 akeh.. seng wes kelaran laran
   Em          Am
 namung.. biso mesem
          Dm
 tresnoku tak pendem
    G                    (C)
 ngasi wayah mripat iki merem..

Musik : C A Dm G
        D# G# Dm G C

C                  F
 ngapurane wes nglarani
Dm              G
 ngapurane medotke janji
        Em                 F
mergo dewe wes ono sing nduweni
        Dm             G
yowes rapopo raiso nyandingi
         C
tekane mati..

Am                    Em
 ra sah nyalahke sopo sopo
Dm      G          C
 dewe podo podo ngeloro
Am                   Em
 lika liku urip ning ndonyo
     Dm               G
ora iso mung disawang moto..

Reff :
   C                 A
 cukup.. ra usah diteruske
     Dm                      Fm
 wes cukup.. tresnone mung semene
  Em        Am
 aku.. uwes lilo
         Dm                 G
 ninggal roso seng wes dadi nyoto..

   C                   A
 kabeh.. namung dadi kenangan
  Dm                     Fm
 akeh.. seng wes kelaran laran
   Em          Am
 namung.. biso mesem
          Dm
 tresnoku tak pendem
    G                    (C)
 ngasi wayah mripat iki merem..

Outro : C A Dm G
        D# C Fm A#
        F# G G#m C#
        A A#m Bm E -D
        C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D B/D# Em A -G
        F Bb Em A D..

D             G   
 aku reti iki salah
Em              A
 aku reti bakal pisah
          F#m                G    
senajan dewe nduwe roso sing podo
           Em               A
timbang ngesuk dewe bakal suloyo..

D                  G
 ngapurane wes nglarani
Em              A
 ngapurane medotke janji
        F#m                G
mergo dewe wes ono sing nduweni
        Em             A
yowes rapopo raiso nyandingi
         D
tekane mati..

Bm                    F#m
 ra sah nyalahke sopo sopo
Em      A          D
 dewe podo podo ngeloro
Bm                   F#m
 lika liku urip ning ndonyo
     Em               A
ora iso mung disawang moto..

Reff :
   D                 B/D#
 cukup.. ra usah diteruske..
     Em                      Gm
 wes cukup.. tresnone mung semene
  F#m       Bm
 aku.. uwes lilo
         Em                 A
 ninggal roso seng wes dadi nyoto..

   D                   B/D#
 kabeh.. namung dadi kenangan
  Em                     Gm
 akeh.. seng wes kelaran laran
   F#m         Bm
 namung.. biso mesem
          Em
 tresnoku tak pendem
    A                    (D)
 ngasi wayah mripat iki merem..

Musik : D B/D# Em A
        F Bb Em A D

D                  G
 ngapurane wes nglarani
Em              A
 ngapurane medotke janji
        F#m                G
mergo dewe wes ono sing nduweni
        Em             A
yowes rapopo raiso nyandingi
         D
tekane mati..

Bm                    F#m
 ra sah nyalahke sopo sopo
Em      A          D
 dewe podo podo ngeloro
Bm                   F#m
 lika liku urip ning ndonyo
     Em               A
ora iso mung disawang moto..

Reff :
   D                 B/D#
 cukup.. ra usah diteruske
     Em                      Gm
 wes cukup.. tresnone mung semene
  F#m       Bm
 aku.. uwes lilo
         Em                 A
 ninggal roso seng wes dadi nyoto..

   D                   B/D#
 kabeh.. namung dadi kenangan
  Em                     Gm
 akeh.. seng wes kelaran laran
   F#m         Bm
 namung.. biso mesem
          Em
 tresnoku tak pendem
    A                    (D)
 ngasi wayah mripat iki merem..

Outro : D B/D# Em A
        F D/F# Gm C
        G# A A#m D#
        B Cm C#m F# -E
        D

Chord Derradru feat. R Signature - Ninggal Roso


Lihat semua :
  • Chord Derradru
  • Chord R Signature
  •